RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Busovača: Upriličena posjeta nogometaša tima Croatia 90./91.

Napisano 12.06.2010. 23:15

Već šestu godinu zaredom, razvija se kvalitetna suradnja busovačkih veterana, članova NK Busovača sa nogometašima iz Hrvatske, okupljeni u ekipu „Croatia 90./91.“. Radi se o bivšim braniteljima, koji i u ova mirna vremena žele povezivati Hrvate Hrvatske i BiH, sportskim duhom i druženjem. Ove subote, 12. lipnja dragovoljci su ponovo u Busovači te se spremaju na nogometni susret sa Busovljacima, u povodu blagdana sv. Ante Padovanskog.

Prijepodnevne sate iskoristili su za obilazak grada te su položili vijenac i upalili svijeće na središnjem spomen obilježju u Busovači. „Raduje me da sam upoznao Nikolu Perića iz Fojnice koji živi u Hrvatskoj te evo šest godina traje naša suradnja i druženje. Ovim putem se još jednom zahvaljujem svima koji su stigli po ovim velikim vrućinama“, rekao je za Radio Busovaču, Nikica Petrović koji je jedan od glavnih organizatora ovog susreta.

Nogometaši iz tima „Croatia 90./01.“ danas su uručili vrijednu donaciju Centru za socijalni rad Busovača, a radi se o iznosu od 2000 KM, koji će biti raspoređen na pravi način. Zahvalnost gostima iskazao je ravnatelj JU Centar za socijalni rad, Drago Ljubos. Nogometni susret busovačkih veterana sa gostima iz Hrvatske, bit će ove subote, u 19.30 na nogometnom stadionu.


Nema komentara

Anketa

Ustavi