RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Najbolji strijelac bh. prvenstva karijeru će nastaviti u Varteksu

Napisano 17.06.2010. 17:13

Feđa Dudić, najbolji strijelac bh. Premijer lige, tijekom koje je u dresu Travnika postigao 16 golova, dogovorio je dvogodišnju suradnju s Varteksom.

- Sinoć sam stigao iz Varaždina gdje smo dogovorili suradnju 1 + 1 godinu. Zadovoljan  sam postignutim uvjetima, a nadam se da ću svojim iskustvom pomoći mladoj ekipi Varteksa da ostvari što bolji plasman u sljedećoj sezoni, kazao je Feđa Dudić.

Već ima titulu prvaka

Dudić već ima osvojenu titulu prvaka Hrvatske s nogometašima Zagreba, a nakon kratkog boravka u Sarajevu 21. lipnja putuje ponovno u Varaždin kada je zakazano prvo okupljanje njegove nove momčadi.

- Prezadovoljan sam ishodom pregovora! Dobili smo upravo onakvog napadača, kakvog smo priželjkivali. Na Dudićev račun stigle su samo riječi pohvale od svih ljudi koje smo u posljednje vrijeme kontaktirali. Boljeg igrača na njegovoj poziciji nismo mogli dobiti, rekao je trener Varteksa SamirToplak.

Dudić je bio i u pregovorima sa splitskim Hajdukom,no, odbio je doći na probu te je doputovao na sjever Hrvatske, gdje je u kratkom vremenu dogovorio detalje dvogodišnjeg ugovora s čelnicima varaždinskog prvoligaša.

- Tri godine provedene uTravniku ostat će mi u veoma lijepom sjećanju, a Travnik uz Sarajevo najdraži grad.

Poželio sreću Travniku

Čujem da je Travnik dobio novog predsjednika i iskreno im želim da klub učine još stabilnijim i kvalitetnijim, istaknuo je Dudić koji je pregovarao i s RNK Split. /VL/


Nema komentara

Anketa

Ustavi