RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Goran Sablić nije više trener Širokog, klub napušta i pomoćnik Mirko Hrgović

Napisano 04.06.2018. 23:21

Trener Goran Sablić, nakon godinu i pol provedenih na klupi NK Široki Brijeg, oprostio se od "Plavo-bijelih" te preuzima moldavski Šerif, izvijestili su u ponedjeljak iz tog kluba, prenosi Fena.

Tijekom mandata osvojio je i jedan trofej (Kup BiH u sezoni 2016./2017.), a Široki Brijeg je vodio u ukupno 60 službenih utakmica. Sablić je napravio iskorak u radu u našem klubu, što nije prošlo nezapaženo. Oko svih planova redovno je i korektno izvještavao klub, tako da nismo iznenađeni njegovim odlaskom u Šerif. Zahvaljujemo se Goranu na predanom radu, bilo je zaista zadovoljstvo surađivati s njim. Podigao je razinu rada u Širokom Brijegu i njegovom nasljedniku neće biti lako", kazao je u povodu Sablićeva odlaska s "kormila" Širokog Brijega sportski direktor Dalibor Šilić.

Uz Sablića, "Plavo-bijele" napušta i pomoćnik Mirko Hrgović.

Šilić je za klupsku stranicu potvrdio kako još nije poznato tko je Sablićev nasljednik, ali da su u tijeku pregovori s nekoliko kandidata te da će Upravni odbor donijeti konačnu odluku nakon što izbor bude sužen na dva-tri imena.


Nema komentara

Anketa

Ustavi