RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Herceg: Rezultati HKK 'Zrinjski' obvezuju na daljnji nastavak potpore

Napisano 28.05.2018. 23:13

Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije Nevenko Herceg primio je u ponedjeljak, u povodu osvajanja naslova košarkaškog prvaka BiH, izaslanstvo Hrvatskog košarkaškog kluba "Zrinjski" Mostar.

Herceg je čestitao Upravi i košarkašima na postignutim rezultatima, istaknuvši kako su uspjesi kluba potvrda da timskim radom i trudom, ustrajnošću i hrabrošću mogu biti ostvareni i najambiciozniji ciljevi i vrhunski rezultati.

"Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, sukladno mogućnostima, i dalje će nastaviti podupirati sve aktivnosti HKK 'Zrinjski'. Vaši rezultati nas obvezuju i sve razine vlasti snažnom sinergijom trebaju podupirati kako vaš klub, tako i druge športske kolektive koji ostvaruju vrhunske rezultate", kazao je Herceg.

Dalibor Miloš, predsjednik Kluba, osobno i uime HKK "Zrinjski", zahvalio je premijeru HNŽ-a na razumijevanju za potrebe kluba koji je igrom potvrdio svoje mjesto na vrhu košarkaške lige BiH.

"Postigli smo odličan uspjeh, no naše ambicije ovim uspjehom postaju još veće. Cilj nam je ostati na vrhu, ali i imati zapažene nastupe u natjecanjima koja su pred nama", naglasio je Miloš uručivši Hercegu dres HKK "Zrinjski" kao uspomenu na osvajanje naslova.


Nema komentara

Anketa

Ustavi