RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

HŠK Zrinjski - FK Željezničar 1:1

Napisano 22.03.2010. 11:25
HŠK Zrinjski

HŠK Zrinjski danas je puno dalje zacrtanom cilju obrani naslova prvaka države, jer je dozvolio da Željezničar odnose kući bod koji je gostima zlata vrijedan. Kada se sve sabere i oduzme neodlučen rezultat je i najrealniji, i Zrinjski nije pružio igru onakvu kakvu su njegovi navijači očekivali. Oko 4500 ljudi došlo je da vidi sraz dvije možda i ponajbolje ekipe ovoga proljeća u Premier ligi, a na kraju ne mogu biti zadovoljni igrom koju su danas pružili nogometaši Zrinjskog i Željezničara.

Zrinjski je nastupio u slijedećem sastavu:

Hadžić, Šunjić, Selimović, Ivanković, Sušić, Žižović, Marković, Stojanović, Kordić, Zadro i Dragičević.

Početak meča protekao je u ispitivanju snaga, a Zrinjski je bio puno agresivniji od Željezničara. Gosti su vrebali svoje šanse iz kontra udara , a Zrinjski je imao terensku nadmoć bez konkretnih prilika. Prva prava prilika donijela je vodstvo Plemića I slavlje Ultrasa koji su dobro popunili svoje stajanje, Igrala se 13 minuta kada je Radovanović u svom kaznenom prostoru srušio Selimovića, te je sudac bez razmišljanja pokazao na bijelu točku. Siguran je bio kapetan Ivanković za vodstvo Zrinjskog 1:0.

Zrinjski 1


Nakon vodstva Zrinjski se neočekivano povlači i prepušta inicijativu gostima koji imaju nekiliko poluprilika, ali bez promjene rezultata. Zrinjski dolazi do daha zadnjih desetak minuta prvog dijela kada bilježimo odličnu priliku Kordića, a zatim I akciju u kojoj su učestvovali Marković I Zadro, ali ni ovaj puta rezultat se nije mijenjao. Kraj poluvremena donio je vodstvo Plemića 1:0.

Zrinjski 2

U drugi dio Zrinjski ulazi neočekivano sa dvije zamjene I u igru ulaze Musa I Bobby, a u svlačionici ostaju Dragičević I P. Sušić. Početak drugog dijela pripada gostima koji su preuzeli inicijativu, te su bili puno konkretniji od Plemića. U prvih petnaestak minuta drugog dijela imali su gosti nekoliko pokušaja, ali se Hadžić nije dao iznenaditi. Dobra igra gostiju donijela je poravnanje u 65 minuti kada je Bajić nakon udarca iz kuta savladao glavom Hadžića.

Zrinjski 3

Do kraja smo očekivali ofanzivu Zrinjskog kome su Ultrasi bili vjetar u leđa, ali nismo mogli puno toga vidjeti. Istina pokušavao je Zrinjski, ponajprije preko bokova, ali sudac susreta Bjelica nije dozvolio da Plemići razviju svoju igru. Zrinjski je imao svoje šanse do kraja, prvo preko Ivankovića iz slobodnog udarca, zatim udarac Markovića, dobra akcija Žižovića I na kraju odlična prilika Kordića. Zrinjski je tražio I kazneni udarac nakon prekršaja nad Stojanovićem, ali je slabi sudac samo odmahnuo rukom. Još vrijedi istaći da je u igru umjesto Zadre ušao Mateo Sušić, a četvrti sudac je pokazao da će se igrati 0 minuta nadoknade što je izazvalo i gnjev, i smjeh kod navijača Zrinjskog. Na kraju 1:1 rezultat kojim gosti mogu biti zadovoljniji, a Zrinjskom ostaje da u utorak sa istim protivnikom pokuša izboriti povoljan rezultat koji bi ga odveo do finala kupa.

Zrinjski 4

tekst i foto: zrinjski.info


Nema komentara

Anketa

Ustavi