RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Ivanišević: Ponosan sam, kao da sam gledao sebe...

Napisano 07.09.2014. 16:23
Marin Čilić

- Ponosan sam. Ovo je njegovo tek drugo polufinale na Grand Slamu i bilo je nevjerojatno ga gledati protiv vjerojatno najboljeg tenisača u povijesti. Čilić je bio bolji u svakom detalju. Dobro je servirao i igrao - rekao je Ivanišević.

Marin Čilić ostvario je najveći uspjeh karijere. U tri seta je svladao Rogera Federera i plasirao se u finale US Opena. Čiliću se sve više isplaćuje rad s trenerom Goranom Ivaniševićem.

- Ponosan sam. Ovo je njegovo tek drugo polufinale na Grand Slamu i bilo je nevjerojatno ga gledati protiv vjerojatno najboljeg tenisača u povijesti. Čilić je bio bolji u svakom detalju. Dobro je servirao i igrao - rekao je Ivanišević novinarima u Flushing Meadowsu.

- Prije meča smo razgovarali kako treba odigrati. Dogovora se držao od prvog do zadnjeg poena. Kao trener sam ponosan jer se sve isplatilo.

Čilić je gemu u kojem je servirao za meč ispalio tri asa.

- Nevjerojatno. Kao da sam gledao sebe - rekao je Ivanišević i dodao da su puno radili na njegovom servisu.

Našega tenisača u finalu čeka Japanac Kei Nishikori koji je svladao Novaka Đokovića.

- Čilić jako naporno trenira. Još na Roland Garrosu je počeo sjajno igrati, nastavio je na Wimbledonu, a posljednja dva meča je odigrao savršeno. Ne možete igrati bolje od ovoga.

VL


Nema komentara

Anketa

Ustavi