RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Međunarodni memorijalni košarkaški turnir Jozo+8 Vitez 2010.

Napisano 22.06.2010. 23:07

Međunarodni memorijalni košarkaški turnir Jozo+8 Vitez 2010.

U organizaciji Hrvatskog košarkaškog kluba ''Vitez'' u subotu i nedjelju (26. i 27. lipnja) održat će se peti po redu međunarodni memorijalni košarkaški turnir ''Jozo+8''. Turnir se ove godine igra u kategoriji kadeta, dakle dječaka rođenih 1994. i kasnije. Pored kadeta HKK ''Vitez'', koji spadaju među devet najboljih u BiH, na ovom prestižnom turniru nastupit će prvak Hrvatske, KK ''Cedevita'' Zagreb, prvak Slovenije, KK ''Helios'' Domžale, viceprvak Bosne i Hercegovine, HKK ''Široki TT Kabeli'', poznata škola košarke KK ''Šibenik'' koja je u prošlim godinama iznjedrila neke od ponajboljih košarkaša u Hrvatskoj te HKK ''Tomislav''.

Napomenimo kako se turnir igra u čast osmero nedužne djece, koja su život izgubila u domovinskom ratu nakon što je granata pogodila košarkaški teren na kojemu su se djeca igrala, te stradalog branitelja Joze Bošnjaka, inače bivšem igraču Viteza.

Iz uprave kluba pozivaju sve ljubitelje košarke da budu dio ovoga spektakla i uživaju u igri dječaka koji će za par godina biti glavne zvijezde vodećih klubova regije. Utakmice počinju od 9,00 sati, a ulaz u Gradskoj športskoj dvorani je besplatan.


Nema komentara

Anketa

Ustavi