RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Dvojac iz Kiseljaka potpisao za beogradski Partizan

Napisano 24.06.2010. 13:57

DVOJAC IZ KISELJAKA POTPISAO ZA BEOGRADSKI PARTIZAN

- Prije Partizana poziv da igraju za njihov pomladak Antić i Miletić dobili su i iz sarajevskog Željezničara

Da se trud i rad u konačnici ipak isplate, ovih su se dana uvjerili treneri i polaznici Škole nogometa Bubamara koja već pet godina djeluje u Kiseljaku, a trenutačno okuplja 70 dječaka dobi od 6 do 12 godina.

Talent dvojice polaznika 12-godišnjih Andreasa Antića i Mije Miletića uočili su predstavnici beogradskog Partizana. Antića i Miletića zapazilo se prilikom sudjelovanja na turnirima u Srbiji, a pored Srbije redovito sudjeluju i na natjecanjima diljem BiH, Hrvatske, a bili su i na turnirima u Mađarskoj i Švedskoj. Također, u svojim dobnim skupinama, polaznici Bubamare natječu se u Ligi Sarajevske županije gdje su po postignutim rezultatima na 4. mjestu.

- Prije Partizana poziv da igraju za njihov pomladak Antić i Miletić dobili su i iz sarajevskog Željezničara, pojašnjava Slobodan Novaković, jedan od tri trenera Bubamare. Škola je prema njegovoj viziji rada s mladim talentiranim nogometašima Kiseljaka i pokrenuta.

- Poklopile su se ideja, volja djece i spremnost roditelja da im osiguraju uvjete. Da je bilo što od nabrojanog izostalo, ne bismo postigli ovakve rezultate. Imamo puno djece koja treniraju svakoga dana, a među njima dosta je talentiranih. Prve plodove svojega rada već ubiremo, a vjerujem da je odlazak Antića i Miletića u Partizan tek početak brojnih uspješnih karijera koje će naši polaznici napraviti, kaže Novaković.

Antić i Miletić ne kriju uzbuđenje pred skori ponovni odlazak u Srbiju. San im je kažu zaigrati za Dinamo ili Hajduk, ali ni Partizan nije loš početak. Uz treninge, najviše vremena provode gledajući prijenose utakmica SP-a. /VL/


Nema komentara

Anketa

Ustavi