RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Momčad s Pecare peti put se plasirala u finale Kupa

Napisano 04.04.2013. 11:43
Momčad s Pecare peti put se plasirala u finale Kupa

Širokobriježani su već nakon pobjede u prvoj utakmici (4:2) u Doboju “ugazili” u finale Nogometnog kupa BiH, a to su potvrdili visokom pobjedom na Pecari (4:0). Dojam je da travnjak nije bio žitka blatna masa – bilo bi još više lopti u mreži iskusnog Hadžiđulbića. Prvi pogodak djelo je Kreše Kordića kojega je poslužio Wagner. Mladi Ivan Barišića dobro je uhvatio ubačenu loptu s desne strane od Marija Ljubića za drugi pogodak, pa je već do odmora pobjednik bio odlučen.

Pljesak omladincima

Čim je ušao u igru Mirko Marić s kornera je precizno pogodio glavu Ivice Džidića, a on zakucao loptu u mrežu za 3:0. Konačni rezultat postavio je Marić glavom, nakon što ga je poslužio Zvonimir Kožulj.Ipak, najveći pljesak začuo se na početku drugog poluvremena kada je spiker objavio da su omladinci Širokoga Brijega odigrali 1:1 u Tuzli, čime su i oni ponovno izborili finale. Podsjetimo, mladi Širokobriježani i prošle su godine osvojili Kup. Što se tiče seniora, oni su protiv Sloge zaigrali u šarenu sastavu, jer je Musa iz raznih razloga na klupi (ili u gledalištu ostavio Bilobrka, Serdarušića, Bertošu, Ješu,D. Džidića, Roskama, Landeku, Ćorića...

Široki dominirao

Širokobriježani su imali veliki posjed lopte i stvorili još nekoliko prigoda, dok je Sloga ozbiljno zaprijetila samo u 79. minuti kada je vratar Nikola Marić mačjim skokom u noge Nedi Paniću otklonio opasnost. Trener Sloge Zoran Ćurguz nakon utakmice istaknuo je kako je pobjednik odlučen već u prvom susretu te poželio domaćinu osvajanje Kupa: -Mi se borimo za ulazak u Premijer ligu, pa nam je puno važniji sljedeći prvenstveni nastup. Čestitam Širokom!

-Moji su igrači imali ozbiljan pristup, na čemu im čestitam. Izborili smo finale što nam je bio cilj. Odmorili smo sedam – osam igrača, jer nas čeka težak prvenstveni susret u Prijedoru. Naravno, protiv Rudara ćemo opet mijenjati momčad, želimo i na toj utakmici pozitivan rezultat, rekao je trener Slaven Musa.

VL 


Nema komentara

Anketa

Ustavi