RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Iniesta nakon remija s PSG-om: Ostao je gorak okus u ustima

Napisano 03.04.2013. 09:08
Iniesta nakon remija s PSG-om: Ostao je gorak okus u ustima

PSG i Barcelona odigrali su 2:2 u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka, no ni jedna ekipa nije zadovoljna rezultatom. Parižani žale zbog propuštenih prilika kod 0:0, a Katalonci jer su dva puta ispustili vodstvo.

>>> PSG u posljednjim sekundama stigao do remija s Barcom!

Strijelac drugog pogotka Barcelone Xavi nije bio previše oduševljen.

- Šteta što smo primili drugi gol jer smo kontrolirali utakmicu. Moramo odigrati kao što smo igrali protiv Milana i vjerujem da možemo proći. Barcelona uvijek napada, drži loptu u nogama i to je način na koji ćemo se postaviti u uzvratu - rekao je Xavi.

Ni Andres Iniesta nije zadovoljan remijem.

- Šteta što je ovako završilo. Ostao je gorak okus u ustima iako ovo nije loš rezultat u gostima. PSG ima sjajne igrače i morat ćemo odigrati jako dobro u uzvratu ako želimo u polufinale - misli Iniesta.

Cesc Fabregas prokomentirao je ozljedu Lionela Messija zbog koje je na poluvremenu ostao u svlačionici.

- Leo je u šoku. Godinama nije imao ozljedu - kaže Fabregas.

Zlatan Ibrahimović odradio je posao - zabio je pogodak.

- Odigrali smo sjajnu utakmicu. Nismo imali sreće jer smo primili pogodak, a prije toga smo imali brojne šanse. Lavezzi je pogodio vratnicu. Nakon što su zabili, utakmica se okrenula - kaže Ibrahimović.

Veteran David Beckham protiv Barce je počeo od prve minute.

- Mislim da je remi najpošteniji. Znali smo da će oni imati loptu u posjedu i tako i je bilo. Imali smo nekoliko dobrih prilika i da smo ih zabili bila bi druga priča. Sretan sam što sam bio dio ove utakmice. Nema razloga zašto u uzvratu ne bismo ostvarili povoljan rezultat - smatra Beckham.

Dodajmo i da su se oglasili i iz Barcelone u vezi ozljede Lionela Messija koji nije mogao igrati u drugom dijelu. U klubu su objavili da će Argentinac obaviti pretrage kako bi se ustanovilo koliko je ozbiljna ozljeda. Javier Mascherano je ozlijedio ligamente koljena i neće ga biti šest tjedana.

VL 


Nema komentara

Anketa

Ustavi