RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Na čelu HŠK Zrinjski Ante Vidačak naslijedio Ivana Beusa

Napisano 19.03.2010. 19:03

Bez puno medijske pompe došlo je do promjene na čelu HŠK Zrinjski. Ivana Beusa, za čijeg su petogodišnjeg mandata osvojena dva trofeja (Kup BiH 2008., naslov prvaka 2009.), naslijedio je Ante Vidačak, gospodarstvenik koji je već dugo član Upravnog odbora Zrinjskog.

- Nisam od onih koji voli biti u medijima, iako sam svjestan da ću sada kao predsjednik Zrinjskog morati biti na dispoziciji novinarima, izjavio je Vidačak za Dnevni list.

- Svi smo svjesni da je gospodarska situacija daleko od dobre, tako da se nije bilo nimalo lako prihvatiti ove uloge. Svima koji žele pomoći vrata kluba su širom otvorena, a ja sam već krenuo u razgovore s mnogima. Pokušat ću u rad kluba uključiti gospodarstvenike iz šireg hercegovačkog područja, jer Zrinjski mora biti klub regije.

U svom prvom medijskom nastupu kao predsjednik Zrinjskog izjavio je da će jedan od njegovih glavnih ciljeva biti jačanje sportske infrastrukture kluba.

- Moramo poboljšati uvjete za rad kako prvoj momčadi, tako i omladinskoj školi, jer je činjenica da samo tako možemo naprijed. Sredstva za postavljanje umjetne trave na pomoćni teren našeg stadiona već su osigurana i mislim da će taj projekt, čija je vrijednost oko 800 tisuća maraka, biti gotov do ljetnih mjeseci. Da je situacija u Mostaru posljednjih mjeseci bila normalnija, mi bismo taj teren već imali, ali najvažnije je da isti završimo, kazao je Vidačak i za kraj dodao kao je svjestan da će raspoloženje simpatizera Zrinjskog najviše diktirati rezultati.

- Cilj je izlazak u Europu, iako sam mišljenja da možemo do titule i ove sezone. U Kupu smo stigli do polufinala, tako da je jasno koji nam je cilj u tom natjecanju, zaključio je Vidačak.

bljesak.info/foto: hercegovina.info


Nema komentara

Anketa

Ustavi