RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Održana tiskovna konferencija prije polaska Plemića za danski Odense

Napisano 28.07.2010. 15:09
Odense - Zrinjski

Nogometaši Zrinjskog sutra (četvrtak 29. srpnja) nastavljaju svoju ovoljetnu europsku priču. Kao što je i logično, ovaj put će naši nogometaši imati „težeg“ protivnika nego do sada, a to je danski Odense.

Prije polaska naših nogometaša za Dansku, nazočnim novinarima su se u prostorijama kluba obratili predsjednik Ante Vidačak te trener Dragan Jović.

Predsjednik Vidačak se na početku zahvalio medijima na korektnom izvješćivanju o Zrinjskom do sada, a što se tiče novosti iz kluba , priopćio je da je jutros potpisan novi jednogodišnji ugovor sa Mladenom Žižovićem, tako da je i to pitanje riješeno. Također na godinu dana potpisao je i mladi Ivan Lendrić koji je došao na posudbu iz splitskog Hajduka i bit će prijavljen za uzvratni susret u Mostaru.

Vidačak je još jednom pozvao sve koji mogu sponzorski pomoći Zrinjskom da to učine, jer troškovi za putovanja na europska gostovanja su, pogotovo za naše uvjete, ekstremno visoki, tako da je još jednom apelirao na sve koji mogu pomoći da to učine.

Trener Jović se osvrnuo na predstojeću utakmicu protiv Odensea, koji je realno u ovoj utakmici favorit, međutim, zajedno sa igračima je pogledao nekoliko njihovih utakmica, te se nada da će uz pravi pristup i zalaganje svih na terenu uspjeti izboriti aktivan rezultat za uzvrat u Mostaru i da uz svoje navijače pokušaju napraviti još jedan europski iskorak.

Nažalost, kao što je već poznato, stručni stožer u ovoj utakmici neće moći računati na već ranije ozlijeđenog Damira Džidića, niti na kapetana Marija Ivankovića zbog zdravstvenih problema. Njihova mjesta u momčadi u utakmici protiv Odensea zauzet će dva Aničića, Marin i Josip, dok će kapetansku vrpcu nositi Toni Šunjić.

Plemići su nakon pressice autobusom krenuli za Split, odakle će zrakoplovom nastaviti put za Dansku.

Na kraju uredništvo portala želi sretan put i što bolji rezultat našim nogometašima, kao i Ultrasima koji su već na putu za Odense.

Zrinjski.Info


Nema komentara

Anketa

Ustavi