RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Široki opet kažnjen, ovog puta zbog transparenta

Napisano 30.03.2016. 11:16

Disciplinsko povjerenstvo Nogometnog saveza BiH pod predsjedavanjem Gorana Kosorića na sjednici održanoj u Sarajevu, rješavalo je disciplinske predmete iz svoje nadležnosti, te je donijela odluke o kažnjavanju nekoliko klubova novčanom kaznom.

Široki Brijeg kažnjen je u iznosu od 1.000 KM zbog, kako navode iz Saveza, propusta u organizaciji utakmice 22. kola protiv Čelika, upotrebe pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača te zbog isticanja, kako oni navode, transparenta neprimjerenog sadržaja.

Podsjećamo, navijači Širokog Brijega Škripari istaknuli su transparent podrške predsjedniku Uprave NK Široki Brijeg generalu Zlatanu Miji Jelići protiv kojeg je podignuta optužnica za ratni zločin te su pružili podršku obitelji Šantić oko rasvjetljavanja ubojstva generala HVO-a Vlade Šantića.

Uz istaknuti transparent, zapaljeno je nekoliko baklji, no niti jedna nije bačena u teren.

Novčanom kaznom od 2.000 KM zbog propusta u organizaciji utakmice s Rudarom i upotrebe pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača kažnjen je i mostarski Zrinjski.

Sarajevo je pak kažnjeno s 1.000 KM jer nije imalo prijavljenog licenciranog glavnog trenera u zapisniku na utakmici sa Slavijom, a zbog upotrebe velike količine pirotehničkih sredstava od strane vlastitih navijača na utakmici sa Željezničarom kažnjena je i tuzlanska Sloboda s 3.500 KM, dok je trener Tuzlaka Husref Musemić dobio 1.000 KM kazne zbog kršenja kodeksa oblačenja.

Zbog dugova prema igračima Borcu i Veležu prijeti suspenzija te neće moći igrati prvenstvene utakmice ukoliko do 31. ožujka ne isplate dugovanja prema igračima. Borac je tako dužan Pilipović Borislavu, Kostić Ivanu, Žižović Mladenu, Jeftić Marku i Dujaković Stefanu, a Velež Kazazić Zlatku i Maletić Darku, kao i financijskih dugovanja prema HNK Branitelj.

Jabuka.tv


Nema komentara

Anketa

Ustavi