RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

U Mostaru otvoren Arena Sport Centar, jedan od najsuvremenijih i najopremljenijih sportskih centara u regiji

Napisano 09.04.2016. 10:54

Sinoć u 18 sati svečano je otvoreno velebno zdanje Arena Sport Centra, jedno od najsuvremenijih i najopremljenijih sportskih centara u regiji.

Svečano otvorenje upriličio je gradonačelnik Grada Mostara, Ljubo Bešlić koji je na malonogometnom terenu iskazao svoje nogometno umijeće pogodivši gol s centra terena. Ovim simboličnim činom otvoren je Arena Sport Centar.

U svom obraćanju, Bešlić je kazao kako mu je izuzetno drago što je Mostar dobio jedan ovakav suvremeni sportski centar, gdje će  mnogi građani grada na Neretvi moći kvalitetno iskoristiti slobodno vrijeme uz niz sportskih sadržaja koji pruža ovaj centar.

Pogotovo, naglasio je Bešlić, u ovom vremenu kada mnogi slobodno vrijeme provode u sportskim kladionicama, umjesto na sportskim terenima.

Svečano otvorenje svojim blagoslovom uveličao je i don Mladen Šutalo koji je također zaželio uspješan rad ovog centra, te iskazao želju da ga što više omladine i građana Mostara svakodnevno posjećuje.

Otvorenju je prisustvovao i trener HŠK Zrinjski Vinko Marinović, kao i trener NK Široki Brijeg Slaven Musa, te Veležova legenda Franjo Vladić-Kulje.

Otvaranje su popratili i federalni ministar prometa i komunikacija Denis Lasić, te predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić, kao i mnogobrojni gosti iz mostarskog političkog i kulturnog i društvenog života.

Ovaj sportski objekt izgrađen je na dva kata, sa svom suvremenom opremom TechnoGym-a, svlačionicama, saunama, kupeljima, bogatim treninzima, te protein barovima, malonogometnim terenima,ceffe-barom i pizzeriom, te dječjom igraonicom.

Prvi.tv


Nema komentara

Anketa

Ustavi