RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Široki se večeras nada pobjedi u Domžalama

Napisano 09.01.2010. 16:49

Nakon novogodišnjih blagdana nastavlja se natjecanje u regionalnoj NLB ligi. Širokobriježane u 15. kolu očekuje dosta važno gostovanje u Sloveniji kod Heliosa iz Domžala.

U 2.kolu NLB lige na Pecari je slavio Helios, a glavni junak je bio Amerikanac u redovima slovenskog predstavnika Alvin Snow koji je postigao 31 koš.

Međutim, danas je to druga utakmica. Široki Eronet je nakon te utakmice promijenio kadar.
Otkaz je dobio Aaron Nixon,a angažirani su nekadašnji igrači Širokog, Siniša Štemberger i Frano Čolak.

Ovo se ispostavilo odličnim potezom Uprave kluba sa Pecare jer je Široki počeo igrati vrlo dobro i na strani ,a pogotovo kod kuće i ostvarivati pobjede. Slavili su nad Zagrebom, Zadrom, Budućnosti i Radničkim na Pecari, a u gostima su svladali Bosnu, dok su izborili produžetke i bili jako blizu pobjede na gostovanjima kod Union Olimpije te Cedevite.

Široki Eronet u prvom je dijelu dakle skupio pet pobjeda dok je njihov večerašnji protivnik skupio dvije pobjede manje. U slučaju pobjede u ovoj utakmici Široki Eronet bi se našao u vrlo dobroj poziciji dok bi Helios ostao na začelju i došao u tešku poziciju.

Utakmica između Heliosa i Širokog Eroneta igra se večeras u dvorani Komunalneg centra u Domžalama sa početkom u 19 sati.

 


Pecara

Dvorana Pecara

 

sportsport.ba


Nema komentara

Anketa

Ustavi