RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Šok u Zenici: Zrinjski poražen od Čelika golom bivšeg Plemića

Napisano 12.08.2018. 23:27

Dobra predstava protiv Ludogoretsa dodatno je izmorila desetkovani Zrinjski koji neće po dobrom pamtiti ovogodišnje gostovanje u Zenici. Čelik je u ne pretjerano zanimljivom susretu slavio s minimalnih 1:0 i to pogotkom bivšeg Plemića Nermina Jamaka, piše Dnevnik.ba.

Ništa od prvaka BiH nismo vidjeli u skromnom prvom poluvremenu. Premalo prilika, a i od onih vrijednih spomena, bolje je imao je Čelik. Jedna od takvih je iz 38. minute kada je Okić zaobišao Soldu, ali njegov udarac s gol linije izbacuje obrana Plemića.

U drugom poluvremenu igrao se nešto otvoreniji nogomet, ali ponovno su prilike izostajale. U 63. minuti zaprijetio je Čirjak, ali njegov udarac odlazi nekoliko centimetara od vratnice.

U 72. minuti hladan tuš za Mostarce. Bevab je ubacio iz slobodnog udarca, a Jamak koji je ove sezone zamijenio dres Zrinjskog za Čelikov, bježi Pezeru i pogađa za vodstvo Zeničana.

Nakon primljenog pogotka, trener domaćina Ante Miše, nije imao više što čekati, bacio je sve karte u napad. Ušli su 17-godišnji Stanić i nedovoljno oporavljeni Bekrić. No, ni to nije donijelo neku promjenu na terenu, Zrinjski je imao posjed, ali prave prilike Mostarci nisu stvarali.

Na kraju je ostalo 1:0 i Plemići su nakon Željezničara upisali drugi vezani poraz u Premijer ligi, treći ako računamo Ludogorets.

U prvom susretu dana Željezničar se lagano obračunao s novim premjerligašom Zvijezdom 09 pobijedivši u gostima s 3:1 i tako barem naktatko zasjeo na vrh ljestvice. Široki Brijeg svoj susret protiv radnika zavrašava kasnije večeras.


Nema komentara

Anketa

Ustavi