RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Težak poraz Plemića u Sarajevu: Kriza se nastavlja...

Napisano 19.08.2018. 23:16

Loša forma Zrinjskog se nastavlja. Plemići su večeras upisali treći uzastopni poraz u prvenstvu izgubivši u derbiju 6. kola od Sarajeva na Koševu s 4:2.

Aktualni prvaci, koji se još uvijek muče s nedovoljnom spremnošću svojih igrača, loše su ušli u susret. Sarajevo je odmah preuzelo inicijativu, dok su Mostarci gol domaćina pokušavali ugroziti iz kontri, piše Dnevnik.ba.

No, u 24. minuti Bordo momčad dolazi do vodstva. Zabio je Ahmetović, ali pogodak ide na dušu čuvara mreže gostiju kojem je lopta prošla ispod ruke.

Osam minuta kasnije novi veliki problemi za Zrinjski. Jakovljević je po mišljenju suca napravio penal nakon kornera. Stoper Plemića se s tim nije slagao te je zbog prigovora zaradio i drugi žuti karton te Zrinjski nakon nešto više od pola sata igre ostaje s 10 igrača.

Velkoski je preuzeo odgovornost s bijele točke, ali mu Soldo fantastičnom paradom brani udarac. Ipak lopta se sretno odbija do igrača Sarajeva i on ju šalje u praznu mrežu.

Povukao je odmah Blaž Slišković svoj potez. Izvadio je Srđana Stanića, a u igru ubacio Samira Bekrića koji u nadoknadi prvog dijela smanjuje na 2:1.

No, početkom drugog poluvremena Sarajevo dolazi do trećeg gola. Ahmetović je pobjegao obrani gostiju i poentirao za 3:1.

U 61. minuti isti igrač postiže svoj hat-trick za velikih 4:1 Sarajeva. No, samo četiri minute kasnije Bilbija zabija svom bivšem klubu i smanjuje na 4:2. U 77. minuti i Sarajevo je ostalo s igračem manje jer je isključen Velkoski, no ni to nije pomoglo Plemićima da iz Sarajeva odu neporaženi.

Ostalo je 4:2 za novo produbljenje krize u mostarskim redovima. Aktualni prvaci su daleko od forme koja ih je krasila većim djelom prošle sezone i već sada za vodećim Željezničarom kasne sedam bodova, no imaju i utakmicu manje.


Nema komentara

Anketa

Ustavi