RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Policajac za 200 eura dopustio ilegalan prijelaz granice

Napisano 16.08.2013. 10:04
Policajac za 200 eura dopustio ilegalan prijelaz granice

Službenik Granične policije A.K, dok se nalazio na službenoj dužnosti 7. kolovoza, u području sela Žvinje, općina Herceg Novi, zatekao tri osobe s Kosova kako se kreću kroz nisko rastinje u namjeri da izvrše ilegalan prelazak državne granice

Crnogorska policija uhitila je policijskog službenika čiji su inicijali A.K. (41) iz Podgorice i protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da je pustio tri osobe s Kosova da za mito od 200 eura ilegalno prijeđu granicu s Hrvatskom.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske su 9. kolovoza službenicima Granične policije u Herceg Novom predali tri osobe s Kosova, radi provođenja postupka readmisije, jer su dan ranije zatečeni na teritoriju Hrvatske, a ilegalno su prešli granicu s Crnom Gorom, priopćila je Uprava policije.

Policijski službenici Odjeljenja granične sigurnosti Herceg Novi odmah su poduzeli aktivnosti na utvrđivanju okolnosti pod kojima su J.Z. (48), H.H. (19) i B.S. (27) ilegalno prešli granicu.

Poduzete aktivnosti ukazuju na sumnju da je službenik Granične policije A.K, dok se nalazio na službenoj dužnosti 7. kolovoza, u području sela Žvinje, općina Herceg Novi, zatekao spomenute osobe s Kosova kako se kreću kroz nisko rastinje u namjeri da izvrše ilegalan prelazak državne granice.

On je od ovih osoba tražio novac i dobio 200 eura, a potom su ilegalno prešli državnu granicu Crne Gore i Hrvatske.

Policijski službenik je, nakon uhićenja, uz kaznenu prijavu predan nadležnom državnom tužitelju, a protiv njega slijedi i pokretanje disciplinskog postupka Uprave policije.

Dnevno 


Nema komentara

Anketa

Ustavi