RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Ekskluzivno: Delegacija HSP-a i NSRzB u Turskoj

Napisano 07.11.2011. 08:32
Platformaši u Turskoj

Povodom utakmice Turska - Hrvatska koja će se dogoditi sljedeći tjedan, delegacija hrvatske komponente federalne vlasti je posjetila bratsku Tursku. S njima je išla i delegacija supersajta.

Delegaciju su činili Predsjednik Federacije Živko Budimir, ministar poljoprivrede Džerko Lijanović i Zubar Jurišić. Svečana delegacija je ovom prigodom pohodila i predjsednika Turske Abdullaha Gula, koji je izrazio svoju zahvalnost prije sviju g. Živku Budimiru na svesrdnoj suradnji i nesebičnoj podršci prije ove povijesne utakmice sa Hrvatskom:

"Turska i BiH su bratske zemlje i kao braćom se mi osjećamo. Predsjedniče iskreno hvala što ste nam došli i kao znak zahvalnosti svome novom bratu, poklanjam Vam dres turske reprezentacije, sa Vašim, ne Vašim, nego tvojim novim imenom" - tom prigodom predsjednik Turske je rekao g. Živku. Gospodin Živko je s radošću primio vijest o dresu, izjavivši da će taj dres stajati na vidljivom mjestu u njegovom predsjedničkom uredu, a jednog dana kad mandat završi, na visokom mjestu u njegovom srcu.

Živko i Abdulah

Kao svome bratu, predsjednik Turske je prezimenu svoga federalnog kolege dodao svoje

"Predsjedniče bratske Turske, Vama hvala. Evo sada pred svima Vam obećavam da ću obući ovaj dres dok budem gledao utakmicu na televiziji u krugu, vidjet ću ili prijatelja ili obitelji" izjavio je naš predsjednik.

Nakon svečanog susreta sa predsjednikom Gulom, federalna delegacija je malo obišla Tursku. Zubar Jurišić je prigodom obilaska ugovorio susret i sa Hakanom Sukurom, legendom turskog nogometa, kako bi od njega uzeo dres za svoga tajnika Željka, inače Hakanovog velikog fana. Čuvši kojiko je jaka ljubav prema njemu, Hakan je pristao ne samo pokloniti dres, nego se prethodno i uznojiti u njemu i neopranog ga dati zubaru.

Zvonko i Å ukur

Željku od legende

Ono što je zanimljivo bilo tijekom cijelog susreta, jeste da se Džerko negdje zagubio. Nakon cjelodnevne pretrage, našli su ga u društvu lijepih žena, na nekakvoj utakmici.Na kraju posjeta, delegacija je poželjela sve najbolje turskoj braći u dodatnim kvalifikacijama, obećavši da će navijati za bolje u tome susretu.

Džerko Švaler

Džerko švaleru

SUPERSAJT


Nema komentara

Anketa

Ustavi