RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Svjecka ekskluziva - đe su sve bili Brad i Angelina

Napisano 10.04.2010. 07:14
Brad i vehabije

Dok su svi bjelosvjetski mediji bili uskraćeni za informaciju o posjeti BiH od strane najpoznatijeg svjetskog celebrity para, mi smo imali znali za cijeli njihov protokol i ujedno fotografijom ovjekovječili svako njihov korak. Mora se priznati da se Brad Pitt i žena mu ponašaju sasvim pristupačno i ne izgledaju baš kao najpopularniji svjetski par.

Nakon što su obavili protokolarni dio posjete izbjegličkim naseljima, Pitt i Anjelina dali su si malo oduška i popustili malo kočnice, dajući se guštima koje im je ponudila BiH. Anjelina je prvi dan provela sa svojim prijateljicama koje je upoznala u Gornjoj Maoči.

Angelina - Gornja Maoča

Angelina Jolie (druga s lijeva) u Gornjoj Maoči

Nakon Gornje Maoče, otišla je u posjet svojoj bliskoj prijateljici predsjednici Federacije Borjani Krišto.

Iskoristili smo prigodu upitati našu predsjednicu od kuda poznantsvo sa Angelinom.

Ja i Andželina se poznajemo još od kada smo bile samo cure. Svakodnevno se čujemo, ona me zovne da joj kažem koju vezano za stajling" izjavila nam je gđa Krišto.

Angelina nam nije htjela dati izjavu, međutim u neslužbenom razgovoru rekla nam je da bi vrlo rado preko gđe Borjane iskoristila prigodu i upoznala Dragana Čovića, još dok je na slobodi, što gđa Krišto nije primila baš najbolje:

Šta ona misli, da može tek tako do Dragana. Lutko, Dragan je moj, eno ti tamo onog tvog švalera" rekla je u afektu Krišto. Da stvari baš među prijateljicama nisu najbolje pokazalo se u Federalnom parlamentu gdje je Krišto radi ovoga odbila sjediti uz Angelinu, koja je sjela do Mirsada Kebe.

Angelina - Parlament

Krišto, vidljivo srdita, nije dobro primila koketiranje Jolie sa Draganom Čovićem pa ju je sjela do Mirsada Kebe

Brad Pitt je također posjetio svoju ekipu. Dok je Angelina bila u shoppingu sa prijateljicama iz Gornje Maoče, on je sa njihovim muževima odradio službeni protokol. Nakon službenog dijela ekipa se opustila uz kahvu, za koju je Brad Pitt prvo tražio recept, ali nakon što je shvatio da su mu uvalili poznatu proćerušu, rekao je da ga recept više ne zanima.

Brad i raja

Brad Pitt nije mogao odoliti kahvi proćeruši

Brad i vehabije

Dok je Angelina u Gornjoj Maoči išla u shopping sa ženama, Brad je s muževima bacio partiju

Poput Angeline, i on je posjetio svoju ekipu. Prvo je otišao do Džerke Lijanovića kako bi izrazio potporu zbog zavjere koju ovih dana uvozni lobi radi protiv njegovog jarana. Na pitanje šta misli o svemu tome, one samo kratko odgovorio da je to „fuckin' shit!"

Brad i Lijanovići

Sve protiv Džerke je fuckin' shit

Nakon Džerke, Brad Pitt je kontaktirao svoga velikog prijatelja Vinka Zorića - Šušu. Navodno, Zorić i Pitt su se upoznali kad je Pitt snimao „Seven". Naime, Zorić je tu imao kameo ulogu (Ona glava u kutiji koju je Kevin Spacey donio na kraju filma nije bila glava Gwyneth Paltrow, koja je u filmu glumila njegovu ženu, nego je to bila glava Vinka Zorića, koju je izričito tražio sam Pitt, kako bi se pri otvaranju kutije prepao i bolje odglumio paničan strah)

Na pitanje koje smo postavili Vinku Zoriću, zašto nije ranije rekao da ima ta bjelosvjetska poznanstva, on je kratko odgovorio: „Što mora svaka šuša znat su kin se ja družin" izričit je bio Zorić.

Brad i Vinko Zorić

Vinko Zorić Šuša i njegov prijatelj Brad sa večernjeg izlaska

Brad Pitt ne bi bio Pitt, a da nije probao pitu. Goste jedne sarajevske buregdžinice, koju ovim putem ne želimo reklamirati, bili su iznenađeni umijećem s kojim je Brad Pitt sukao jufku i začinio malo  krompirače i bureka.

Brad Burek

Kad je Brad zasuče, prsti se ližu

Brad i Angelina, oduševljeni BiH, na kraju, izjavili su da će se morati vratiti na duže u BiH kako bi mogli malo više upoznati ovu zemlju i njene neskrivene ljepote.

SPS/supersajt.info


Nema komentara

Anketa

Ustavi