RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Ivo Krešić s predstavom ‘Uan Men Šou’ oduševio širokobriješku publiku

Napisano 04.08.2014. 19:03
Ivo Krešić

U nedjelju je u kinu Borak u Širokom Brijegu gostovao mladi mostarski glumac Ivo Krešić sa svojom predstavom ‘Uan Men Šou – Otirač’. Krešiću je ovo bilo drugo gostovanje u Širokom Brijegu s ovom predstavom, prvi put ju je na istome mjestu izveo 20. rujna 2012. godine.

U hit predstavi “Otirač – Uan men šou” Ivo Krešić na komičan način se obračunava s pojavama koje u društvu svi vidimo. Licemjerje, bahatost, glupost, nemoral, tupost, bankarske kredite, farmaceutsku industriju, vjerske rituale, političare, činovnike, sve koji nam kroje kapu Ivo Krešić maestralno na komičan način izvrće ruglu, ostavljajući publiku bez daha. Ironično nazvana ”Uan men šou” kroz niz glumačkih transformacija predstava “Otirač” nam na neposredan način prikazuje sve probleme koje tište malog čovjeka u današnjem vremenu. Predstava je to nakon koje se odlazi kući s osmijehom na licu i grčem u želucu.

Osim Krešićeve iznimno vješte igre, to je razlog zašto je “Otirač” trenutno veoma tražena monokomedija. Ovaj mladi glumac, uz publiku, osvojio je i kritičke glasove struke, a čini se da je oduševio i nasmijao publiku u Širokom Brijegu.

Organizatori se zahvaljuju publici na ukazanom povjerenju i najavljuju uskoro još novih predstava u Širokom Brijegu.

jabuka.tv


Nema komentara

Anketa

Ustavi