RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

NOVI TRAVNIK Mlade majke uspješno završile izgradnju dječjeg igrališta u Nević Polju

Napisano 03.12.2018. 23:22

Danas je u Nević Polju završeno i otvoreno dječje igralište. Zahvaljujući upornosti i entuzijazmu mladih djevojaka i majki iz Nević Polja uspješno je završen projekt "Majke za djecu" kojim je napravljeno dječje igralište, a sve zahvaljujući sredstvima Općine Novi Travnik i Fondacije Mozaik kao i raznim donatorima.

Članice projektka Angelina Valjan, Sanja Marjanović i Monika Fišić istakle su važnost jednog ovakvog igrališta za socijalizaciju djece kao i razvijanje motoričkih sposobnosti što je danas potrebnije nego ikada prije.

"Žalosti nas saznanje da Općina prekida sporazum sa Omladinskom bankom te više nećemo moći sudjelovati u ovakvim projektima kojim je u našem mjestu financirana teretana, stol za stolni tenis i strunjače, bočalište i sada dječje igralište", rekle su za NovaBila.info ove mlade majke i djevojke.

Na kraju Angelina, Sanja i Monika pozivaju svu djecu i roditelje da dođu na ovo igralište koje je otvoreno za sve stanovnike Nević Polja, općine Novi Travnik te sve druge koji žele ugodno provesti dan sa svojom djecom.


Nema komentara

Anketa

Ustavi