RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Raguž se družio s građanima Mostara

Napisano 05.09.2010. 22:32
Kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Martin Raguž u petak je na Trgu Hrvatskih velikana u Mostaru sudjelovao u akciji Mladeži HDZ-a 1990 u informiranju birača o mjestima na kojima će glasati. Kako je priopćeno iz Press službe Martina Raguža, akcija Mladeži ima svrhu pomoći građanima koji nisu upoznati sa biračkim mjestom na kojem trebaju glasati.


Martin Raguž je tom prigodom u druženju s građanima predstavljao svoj program i dijelio majice i promotivne materijale sa sloganom kampanje "Ovo je naša zemlja". Veliki broj građana Mostara je izrazio potporu Martinu Ragužu u kandidaturi za člana Predsjedništva BiH i politici pozitivnih promjena nasuprot politici sukobljavanja koju zastupaju neke stranke. 

Martin Raguž im se zahvalio, te poručio: "Nema odustajanja. To je moja odgovornost prema svim građanima ove države, a ne samo Hrvatima". Ostalim kandidatima za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda poručio je da će ih pobijediti, a posebno one koji nemaju legitimitet za to mjesto". 

"Vodite poštenu i pozitivnu kampanju kao što i ja vodim. Na sve izjave koje upućujete prema meni ja se neću obazirati i zato vam nema smisla ni upućivati ih", također je poručio Raguž, stoji u priopćenju.

(Fena)


Nema komentara

Anketa

Ustavi