RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Reagiranje na optužbe SDP-a

Napisano 23.02.2011. 12:19
Izdajnici

Redakcija portala croportal.ba najoštrije odbacuje  priopćenje SDP-a BiH za javnost u kojem se spominje izmišljena "lista za odstrel" nekih osoba bliskih SDP-u BiH. Riječ je kako smo ranije objasnili javnosti o satiričnom članku pod nazivom "Judini sinovi: Popis IZDAJNIKA hrvatskog naroda u BiH." Dva bošnjačka portala iz Tuzle i Sarajeva su tekstu promijenili naslov u "Lista za odstrel" što nije točno i ne odgovara činjenicama. Ozbiljno razmatramo mogućnost tužbi za klevetu protiv oba portala, Zlatka Lagumdžije i SDP-a BiH jer je riječ o ozbiljnim optužbama utemeljenim na lažnom naslovu i običnim konstrukcijama bez utemeljenja u tekstu. Ukratko, možemo zaključiti kako je Zlatko Lagumdžija nasjeo na prenapuhanu propagandu prerevnih medija iz Sarajeva te kako se služi krajnje podlim metodama kako bi došao na vlast. Jedini razuman zaključak jeste kako je nazivanje "izdajnicima" njihovih političkih poltrona teže povrijelilo njihov ego bez kojega ne mogu doći od sramote pred javnost.

Ovih dana, jedan čitatelj  je poslao redakciji croportal.ba satiričan članak pod naslovom "Judini sinovi:Popis izdajnika hrvatskog naroda u BiH". Zvučao je više smiješno nego ozbiljno. Nema nikakvih prijetnji, nema uvreda, nema ničega osim jedne bolne stvari: riječ IZDAJNIK. Teška je to kvalifikacija za imenovane ali i za njihove poslodavce koji su ih angažirali ali ima i onih koji su se sami ponudili da izdaju ono najdostojanstvenije i najsvetije: dostojanstvo i ponos hrvatskog naroda i njegove većinske biračke volje. Ovim člankom smo mi očito uzeli njihovo političko dostojanstvo i doprinijeli razjašnjavanjem njihove prave uloge u politici SDP-a BiH.

Muslimanski radikalni, a neki ih nazivaju i islamističkim, mediji iz Sarajeva su odmah članak preimenovali i proglasili "listom za odstrijel" gurajući i dalje vlastitu propagandu zato što im trebaju "izmišljeni neprijatelji" kako bi odglumili žrtvu i proveli svoje prljave političke namjere. Jedno je jasno: gazde u Sarajevu moraju zaštititi dostojanstvo svojih slugana koji su javno prozvani i prikazati ih kao žrtve "desničara" iz zapadne Hercegovine, a ne izdajnicima. Okupatorski mediji iz Sarajeva koji su proveli etničko čišćenje Hrvata i Srba sa svih bošnjačkih teritorija i iz saraj-teherana znaju da njihove podaničke sluge ne mogu funkcionirati bez dostojanstva i iole malog osjećaja sigurnosti da su u pravu. Zašto okupatori iz Sarajeva? Zato jer Hrvati nisu jednakopravni - Hrvati su majorizirani i posljednji okupirani narod u Europi koji nije slobodan a izdajnici mu otežavaju put ka slobodi. Zašto bi im se inače događalo "legalno i legitimno" preglasavanje? Dok su SDA-SDP politika i njihovi medijski buldožeri danas došli do potpuno čistih etničkih prostora zahvaljujući politici etnocida i etničkog čišćenja, nad Hrvatima, pa i Srbima u BiH se, paradoksalno, vrši javna fašizacija vrijeđajući ih na nacionalnoj osnovi u želji da oni napuste BiH što se neće dogoditi. U  Mostaru se Hrvati medijski fašiziraju, a Istočni Mostar je etnički očišćen do te mjere da tamo ne živi niti jedan jedini Hrvat i samo desetak nebošnjaka drugih narodnosti. Fašizaciju nepodobnih pa i cijelog jednog društva provode mediji pod kontrolom SDP-a BiH što je za pojava osudu nezabilježena u povijesti.

Po nebrojeno koji put, javno osuđujemo i ograđujemo se od fašizma, komunizma, od ustaša i partizana, osuđujemo sve totalitarne režime, suosjećajući sa svim žrtvama i naglašavamo kako nemamo nikakve veze s političkim desničarenjem ili ljevičarenjem a sve iznesene klevete smo tužili prema nadležnim sudovima što ćemo sigurno učiniti i ovoga puta. Croportal.ba kao i Nevladina organizacija Croatia Libertas su utemeljeni na principima europskih vrijednosti nevladinih organizacija sa multietničkim članstvom ali s naglaskom kako smo u službi zaštite ljudskih, vjerskih i političkih prava hrvatskog, ujedno najmalobrojnijeg, naroda na cijelom teritoriju BiH. 

Kada se zadnjih dana predstavite kao Hrvat u javnom životu, odmah dobijete etiketu ustaše ili fašiste, a naročito ako niste po ukusu baščaršijske propagandne mašinerije. Slično je i sa ostalim nebošnjačkim građanima. Sijući svakednevno medijsko-psihološki terror i strah među Hrvatima u BiH pokušavajući ih valjda ušutkati ili zaplašiti ili etnički očistiti iz tzv. Bosne i Hercegovine ne biraju se sredstva. Ako samo jedna nevladina organizacija, politička stranka ili intelektualac nisu po njihovom ćeifu odmah se diže medijska prašina i kreće se u žestoku medijsku ofanzivu protiv "hrvatskih ekstremista, fašista i iredentista". Rat kao da nikada nije ni prestao već se samo nastavio drugim sredstvima posredstvom medija bespoštedno ubijajući bilo kakvu klicu mogućnosti postojanja zajedničke tzv. BiH i fantazirajući o "unitarnoj, cjelovitoj i nedjeljivoj BiH" samo u glavama bošnjačkog političkog kruga. Hrvati u BiH nemaju skoro niti jednog javnog TV-a ili radija u svojim rukama ali zato svako bošnjačko selo ima i radio i TV stanicu okačenu o javni budžet.

Nije nikakva tajna kako se nad bh Hrvatima provodi majorizacija i represija, vrši se etnocid, kulturocid i etničko čišćenje. Danas se uzaludno Hrvatima pozivati na konstitutivnost jer bošnjački politički krug (nikako narod) ne želi Hrvate uopće u BiH ni kao narod niti kao politički jak element. Konstitutivnost je ono što oni kažu da jeste a ne tamo neki daytonski Ustav. Kada se na zidu napiše istina koja pogodi srce bošnjačke politike do te mjere da je može ubiti, odmah se kreće u medijski rat protiv Hrvata ili institucije koja je izrekla istinu. Očito je ovaj tekst pogodio u srce esdepeovske politike hegemonije i uništio alibi za iživljavanje nad nebošnjacima.

U Bosni i Hercegovini je na snazi Zakon o slobodi govora i slobodi javno izrečene riječi, a naša glasi i nadalje kako su navedene osobe - izdajnici većinske političke volje Hrvata u BiH. Ako mi budemo šutjeli, a sigurno nećemo (osobito ja kao slobodan čovjek), kamenje će progovoriti. Hrvati su najbolji narod u Bosni i Hercegovini i imaju srce kao trolejbus jer da nemaju izašli bi na ulice i poput Egipta u Mojsijevo vrijeme i kao u Egiptu prije nekoliko dana - tražili bi i našli izlaz u slobodu, a ne bi trpjeli represiju sarajevske politike i medijski terror. No, ipak je bolje da Hrvati u BiH budu progonjeni nego da ih progoni savjest kao što se to već događa najbrojnijem narodu u Federaciji BiH.

S druge strane, često Hrvati kažu da je hrvatska politika kriva za njihovo stanje i loš položaj. E, pa upravo smo u članku Judini sinovi, prozvali odgovorne Hrvate za katastrofalan položaj bh Hrvata i dekonstituiranje te smo satirično sluge i pomagače bošnjačke politike nazvali izdajnicima. Jedino pozitivno za nas je što se mogu pobrojati na prste ruka, a jedino negativno jeste po njih što će ih povijest pamtiti kao Sajde Bajramoviće, odnosno sinonim za izdajnike većinske demokratske volje Hrvata u BiH.

Nakon sljedećih izbora tih sluga se više nitko neće ni sjećati: ni njihovi gospodari ni narod

Link na članak radi uvida u istinitost:    http://www.croportal.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=2007:hrvatski-judini-sinovi-izdajnici-hrvatskog-naroda-u-bih&catid=39:bih&Itemid=324

Leo Pločkinić glavni urednik Informativnog portala Croportal.ba

(Ilustracija AbrasMedia/Dnevnik.Ba)


Nema komentara

Anketa

Ustavi