RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Županijski odbor HDZ-a BiH SBŽ-a predlaže premijera

Napisano 19.11.2010. 09:38

Sjednica

Županijski odbor HDZ-a BiH SBŽ-a predlaže premijera
 
Županijski odbor HDZ-a BiH vjeruje da će imati konsenzus svih stranaka koje su osvojile mandate za novi saziv Sabora SBŽ-a

Županijski odbor HDŽ-a BiH središnje Bosne održao je u Travniku svoju 29. redovitu sjednicu na kojoj je donio odluku da kao politička stranka koja ima najveći boj mandata u Saboru sukladno Ustavu ove županije, Poslovniku o radu Sabora SBŽ-a i demokratskim načelima predloži kandidata za predsjednika Vlade Srednjobosanske županije.

Županijski odbor HDZ-a BiH SBŽ-a vjeruje da će imati puni konsenzus svih stranaka koje su osvojile mandate za novi saziv Sabora SBŽ-a, a posebice stranaka s hrvatskim predznakom te poziva sve parlamentarne stranke na dogovor za osiguranje saborske većine za uspostavu izvršne vlasti u Srednjo-bosanskoj županiji kako bi se žurno pristupilo rješavanju nagomilanih problema u svim oblastima života i rada na prostoru županije.

Razmatrajući aktualnu političku situaciju u županiji, Županijski odbor zauzeo je stajalište da rad Vlade SBŽ-a u okolnostima tzv. tehničkog mandata ne može riješiti probleme redovitog funkcioniranja vlasti, a posebice u okolnostima stanja u oblasti zdravstva i gospodarstva.

| VL | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi