RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

U Vitezu se otvara Vodeni park "Ribica"

Napisano 09.06.2011. 10:19

U Vitezu se nakon godina iščekivanja otvara otvoreni bazen, točnije Vodeni park ''Ribica''. Veliko otvorenje zakazano je za 15. lipnja 2011. godine, a sve posjetitelje zabavljat će pjevačica Aleksandra Radović. Ulaz za sve posjetitelje prva tri dana bit će besplatan, a vlasnici najavljuju ludi provod.

Vodeni park ''Ribica'' obuhvaća tri bazena. Rekreacijski bazen površine 1 100 četvornih metara, uz vodene efekte: sjedeća vodena masaža, zračni kreveti, stojeća vodena masaža, zračna masaža, zračni gejziri, slap, dječji tobogan „hobotnica“, tobogan zeko, tobogani za odrasle, divlja rijeka, jacuzzi i dječji bazen s bazenom za bebe površine 250 kvadratnih metara.

 Vodeni park će raspolagati s uređenim travnatim i pješčanim plažama, terenima za odbojku na pijesku, terenom za badminton, zabavištem za djecu i dr.

Potpuni doživljaj plaže omogućuje i open bar, animacijski programi te vikend partiji pod zvijezdama. Važno je napomenuti da su svi radovi na bazenu kao i bazenska tehnika u skladu s europskim standardima.

Radno vrijeme Vodenog parka „Ribica“ bit će svakim danom od 09,00 – 20,00 sati.

Vidimo se na Ribici...;))

Foto galerija:

http://vitez.info/index.php?option=com_content&view=article&id=2452:u-vitezu-se-otvara-vodeni-park-ribica-foto-galerija&catid=38:zabava&Itemid=398

vitez.info


Nema komentara

Anketa

Ustavi