RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

MOSTAR Bevanda i Bešlić s veleposlanikom Austrije

Napisano 24.03.2012. 21:10
Mostar -- Predsjedatelj Vijeća ministara BiH, Vjekoslav Bevanda, i gradonačelnik Grada Mostara ,Ljubo Bešlić, primili su danas u Mostaru veleposlanika Republike Austrije u BiH, Donatusa Kocka i izaslanstvo predsjednika austrijske Savezne pokrajine Koruške, Gerharda Dorflera.
 
Na sastanku je bilo riječi o aktualnim političkim i gospodarskim prilikama u BiH i Gradu Mostaru, približavanju BiH Europskoj uniji, unaprjeđenje suradnje dvije zemlje u oblastima gospodarstva, turizma, infrastrukture i drugim sferama života.
 
Predsjedatelj Vijeća ministara BiH Vjekoslav Bevanda upoznao je austrijske goste o europskoj perspektivi BiH i aktivnostima institucija BiH na putu ka EU, te o prioritetima novog saziva Vijeća ministara BiH. "Prioriteti su euroatlantske integracije i gospodarstvo", naglasio je Bevanda te je zahvalio za sveukupnu potporu, naglasivši da je Republika Austrija dokazani i iskreni prijatelj Bosne i Hercegovine te da će svaka pomoć biti dobrodošla - stoji u saopštenju za javnost objavljenom na web stranici HDZ-a BiH.
 
O aktualnoj situaciji u Gradu Mostaru, provedbi odluke Ustavnog suda, ekonomskoj suradnji i drugim mogućnostima austrijske goste upoznao je gradonačelnik Ljubo Bešlić. 
 
Također ih je upoznao i o nizu predstojećih događaja u Gradu Mostaru kojima će se "odaslati pozitivna poruka u svijet".

HB.org

Nema komentara

Anketa

Ustavi