RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Mostarci troše neplanski na kupnju po niskim cijenama

Napisano 03.08.2013. 08:47

MOSTAR- Unatoč nesnosnim mostarskim vrućinama zbog kojih su gradske ulice tijekom dana puste, gradski butici i trgovački centri ljetnu kolekciju i opremu za more  prodaju punom parom, u što smo se uvjerili prilikom jučerašnjeg posjeta prodajnim centrima.
-Cijene su toliko povoljne da građani i koji su svratili u razgledanje bez namjere bilo što potrošiti, ne izlaze bez komada kupljene robe, kazala nam je djelatnica jednog butika u prodajnom centru Mepas.

Velike gužve

Ništa drukčije nije bilo ni u SPC-u Rondo, Piramida i Orca, kao ni u Ulici braće Fejića, gdje nam je jedna djevojka priznala kako zbog posla uvijek na godišnji odmor ide tek krajem kolovoza, pa zbog toga redovito svu opremu za more kupi veoma povoljno.
-Ljetne majice, kupaći kostimi, japanke, dodaci za plažu, što su samo neki od artikala kojima se naši sugrađani opremaju prije polaska na more, sniženi su čak i do 80 posto.
Čak i oni koji su plićeg džepa ove prilike ne propuštaju te nalaze način da svoje ormare obnove novim komadima ljetne kolekcije.
-Moram priznati da nisam u mogućnosti za veliku kupnju, ali mi je ovo jedinstvena prilika da djetetu kupim za školu što više odjeće po cijenama koje će samim dolaskom nove kolekcije vrtoglavo biti uvećane, kazala je tridesetogodišnjakinja vidno zadovoljna obavljenom kupnjom i uštedom na kućnom proračunu.

Značajna ušteda

Majice se mogu kupiti već po cijeni od 5 do 20 maraka, a sandale čak po cijeni od 20, dok se japanke mogu naći i za  deset maraka. Kupaći  kostimi uglavnom su sniženi 30 posto, a oni iz stare kolekcije na ponudi su i za 80 posto nižu cijenu, dok se odjevni predmeti klasičnog stila, kao i najtraženiji, sada mogu samo na rijetkim policama gradskih butika pronaći.

Sniženja idu najviše do 80 posto, a već se očekuje dolazak nove kolekcije za jesen/zimu 2013./2014. koja će biti u znaku klasične elegancije koja ne prestaje biti inspiracija svjetskim dizajnerima. Do tada, na redu je uživanje u ljetu i radostima koje donosi, u koje spadaju i ljetna sniženja, složile bi se pripadnice ljepšega spola.

Piše: G.Šimović


Nema komentara

Anketa

Ustavi