RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Osnovan biciklistički klub Mostar

Napisano 05.05.2011. 04:26

U Mostaru je u srijedu navečer održana Osnivačka skupština Biciklističkog kluba Mostar, trenutno jedinog aktivnog kluba te vrste u Hercegovini. Na Osnivačkoj skupštini održanoj u prostorijama Nansen dijalog centra oko 20 ljubitelja  biciklizma za prvog je predsjednika izabralo Tonija Zorića, a izabrani su još Upravni odbor te tajnik Kluba.
Kako je istaknuo na Osnivačkoj skupštini, Biciklistički klub Mostar osnovan je u cilju razvitka i unaprjeđenja biciklističkog sporta, kako na području Mostara, tako i cijele Hercegovine.


U ostvarivanju svojih ciljeva, Klub će poduzimati aktivnosti na unaprjeđenju biciklizma, organiziranju i provođenju sportskih i drugih aktivnosti sa sadržajem biciklističkog sporta te čovjekova zdravlja.

"Nastojat ćemo osigurati uvjete za razvoj, kako rekreativnog, tako i sportsko-natjecateljskog biciklizma, a svakako ćemo propagirati bicikl kao ekološko prijevozno sredstvo, te se zalagati za povećanje sigurnosti biciklista u prometu", kazao je predsjednik Kluba Toni Zorić, izrazivši uvjerenje kako će Grad Mostar što žurnije dati suglasnost za korištenje imena Mostar u nazivu ovog kluba kako bi se uspješno okončao proces njegove registracije.

Klub će uskoro imati svoju web stranicu na Internetu na kojoj će se nalaziti osnovni podaci o Klubu, najnovije vijesti iz svijeta biciklizma, zatim vijesti s izleta i natjecanja, trenutne aktivnosti, projekti Kluba itd, dodao je Zorić.

HB.org


Nema komentara

Anketa

Ustavi