RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Ulica kraljice Katarine puštena u promet

Napisano 17.09.2012. 11:33

Mostar - Polako se privode kraju radovi na rekonstrukciji gradskih ulica

Ulica kraljice Katarine puštena u promet

Rekonstrukcija ove prometnice službeno je započela 2. srpnja, te je trebala bit završena 60 dana od početka radova

Radovi na mostarskim ulicama, čija je rekonstrukcija počela s prvim danima ljeta, polako se privode kraju. Jedna od žila kucavica grada, Ulica kraljice Katarine, koja od Rondoa vodi prema Prvoj osnovnoj školi puštena je u promet za sva vozila. Iako je rok probijen, ulica je zasjala u novom ruhu i građani mogu biti zadovoljni urađenim poslom.

Međutim, tako nije na svim lokacijama u gradu gdje rekonstrukcija ne teče tako glatko. Problemi su se pojavili u radovima u Dubrovačkoj ulici u kojoj se promet odvija jednom trakom. Nakon što se u ovoj prometnici mogao vidjeti veliki napredak, na nekim dijelovima ponovno je skinut asfalt, a razlozi su ipak ostali nerazjašnjeni.

U završnoj su fazi i radovi na popločavanju ulice Nikole Šubića Zrinskog, od Španjolskog trga do Trga hrvatskih velikana. Ukupno će biti popločano oko 4.200 četvornih metara s obzirom da je dužina ulice oko 300 metara i 14 metara široka. Do sada je ugrađeno više od 3.000 metara četvornih kamenih ploča, a od kojih je popločan Španjolski trg. Ukupna vrijednost radova, koje izvodi poduzeće Amitea je oko 600.000 KM.


Nema komentara

Anketa

Ustavi