RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Radi se kružni tok, a uskoro slijedi i sanacija te presvlačenje asfaltom

Napisano 19.09.2012. 10:44

Mostar – Zahuktali radovi na izgradnji prometnice u Dubrovačkoj ulici

Radi se kružni tok, a uskoro slijedi i sanacija te presvlačenje asfaltom

Zastoji - Dijelom su radovi kasnili zbog imovinsko-pravnih odnosa zbog jednog dijela nogostupa
 

Radovi u Dubrovačkoj ulici u Mostaru, koju su prozvali novom avenijom, nakon kratkotrajnih zastoja ponovno su zahuktali. Podsjetimo, prema ovom projektu predviđena je dogradnja dva kolovozna traka i nogostupa na dijelu od zgrade Euroherca do križanja s ulicom Blajburških žrtava, gdje je predviđena izgradnja rotora.

Kako nam je kazao Branko Gašpar, voditelje projekta iz službe za građenje infrastrukturnih objekata iz Odjela za urbanizam i građenje Grada Mostara, radovi su djelomično zastali zbog imovinsko-pravnih problema, gdje nogostup ulazi jednim dijelom u obiteljsku parcelu.
- Naša imovinska služba kasnila je u provođenju eksproprijacije. Također, Vodovod je tražio mijenjanje vodovodnih cijevi. Odmah s time moraju se i svi priključci prebaciti - kazao je Gašpar dodavši kako je Vodovod radio na nekoliko gradilišta, što je dodatno usporavalo proces promjene cijevi.

Sve u svemu, ponovno su otpočeli radovi, te se trenutno radi na izgradnji kružnog toka. Oborinska odvodnja je urađena, a sada slijedi sanacija i presvlačenje prometnice s novim slojem asfalta.

| VLM | HB.org |


Nema komentara

Anketa

Ustavi