RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Violetin dječji show u Mostaru: Utrka beba 2011

Napisano 06.10.2011. 07:08

Radio Studio 88 i ove godine, u sklopu Tjedna djeteta, organizira "Utrku beba 2011" pod generalnim pokroviteljstvom tvrtke Violeta d.o.o.

"Utrka Beba je popularan obiteljski događaj u Europi i Svijetu, pa je tako i kod nas. Broj malih natjecatelja koji dolaze iz svih dijelova Hercegovine se povećava iz godine u godinu.

"Cilj ovakve manifestacije jeste promocija prava djeteta i zaštita obitelji, a ove godine naglasak stavljamo na pravo na igru i zdravstvenu zaštitu. Ovo je odlična prilika da se i djeca i roditelji zabave, opuste i nasmiju u društvu vršnjaka budući da imamo malo događaja za djecu tog uzrasta", izjavila je Amna Popovac, direktorica radija Studio 88.

U utrkama u puzanju i trčanju, pored djece dobi od 10 do 30 mjeseci, sudjeluju i roditelji koji im svojim posebnim "taktikama" pomažu u da prvi pređu cilj i time osvoje titulu pobjednika i vrijedne nagrade.

U puzanju će se natjecati bebe u dobi od 10 do 18 mjeseci, dok je trčanje/hodanje rezervirano za bebe od 18 do 30 mjeseci.

Utrka beba 2011 održat će se u subotu 8.10.2011. godine u sportskoj dvorani na Bijelom brijegu s početkom u 11 sati.

Prijave se primaju do petka 7.10.2011. na tel/fax: 036 558 871 ili na e-mail: [email protected].

Svi ste pozvani da provedete ugodno prijepodne u druženju sa najmlađim stanovnicima Hercegovine.

Generalni pokrovitelj je tvrtka Violeta d.o.o. sa kojima već godinama radimo na organizaciji ovog zanimljivog događaja. Uz Violetu održavanje Utrke beba 2011 su pomogli Raiffeisen bank kao pokrovitelj događaja, te Hipp kao sponzor.


Nema komentara

Anketa

Ustavi