RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

I ove godine ''Pješačenjem do zdravlja - protiv droge''

Napisano 06.10.2011. 07:11

Hrvatsko planinarsko društvo "Prenj 1933" iz Mostara u suradnji sa Sportskim savezom Grada Mostara i ove godine organizira manifestaciju za sve građane Mostara pod nazivom "Pješačenjem do zdravlja - protiv droge".

Cilj ove manifestacije je da građani masovno posjete planinarski predjel Čabulje, da se tamo rekreiraju i uživaju u planinskom ugođaju.

Manifestacija je prvotno najavljena za nedjelju, 9. listopada, no zbog loše vremenske prognoze za taj dan, organizatori su je odlučili odgoditi za nedjelju, 16. listopada.

Za sve zainteresirane osigurat će se besplatan prijevoz autobusima, koji će za Bogodol poći u 9 sati ispred zgrade "Mostarka" u Splitskoj ulici. Nakon rekreacije, predviđen je besplatan ručak ispred planinarskog doma i to popularni grah, zatim odmor i veselje uz kulturno-zabavne sadržaje. Sugrađani mogu doći ispred planinarskog doma vlastitim prijevozom.

Od ove godine formalni partner ove manifestacije postao je Biciklistički klub "Mostar", koji će organizirati biciklijadu od Mostara do Bogodola pod nazivom "Vožnjom bicikla do zdravlja - protiv droge". U biciklijadi mogu sudjelovati svi građani, a polazak je predviđen u 9 sati ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače. Za one koji smatraju da je ta dionica biciklijade suviše naporna, Biciklistički klub "Mostar" je predvidio pridruživanje biciklijadi od Goranaca, odnosno od Konobe "Goranci" koja je će građanima ustupiti 25 svojih bicikala na besplatno korištenje tijekom manifestacije. Polazak od Goranaca bit će u vremenu od 10.30 do 11 sati, ovisno o vremenu kada će stići biciklistička karavana iz Mostara.

Hrvatsko planinarsko društvo "Prenj 1933", Sportski savez Grada Mostara, te Biciklistički klub "Mostar" pozvali su sve građane na sudjelovanje u ovoj manifestaciji.

“Pozivamo sve od 7 do 77 godina da nam se pridruže na ovom događaju i da provedu još jedan lijepi jesenski dan u planini i učine nešto dobro za sebe i svoje zdravlje", kazao je Dražen Pažin, predsjednik Hrvatskog planinarskog društva "Prenj 1933" iz Mostara.


Nema komentara

Anketa

Ustavi