RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Vitez još jednom uspio neugodno iznenaditi

Napisano 02.04.2013. 10:26
Vitez još jednom uspio neugodno iznenaditi

Vitez, za koji se činilo da je siguran prvak i da mu Pemijer liga ne može pobjeći, drugo kolo “glavinja”. Poraz u Čapljini još je shvatljiv, ali mršavih 0:0 protiv Troglava pred vlastitim navijačima znak je za uzbunu.

Bezglavi juriši

Vitez do sada kući nije izgubio niti jedan bod. Protiv Livnjaka njegovi su napadači bezglavo jurišali, ali brava Troglava ostala je zaključana. Radnički, pak, u jedanaestom uzastopnom uspješnom nastupu svladao je Čapljinu 4:1 (Jaranović 2, Mace, Džanić - Delalić za goste). Radnički je sada samo četiri boda iza Vitežana. Sloboda je jesenas izgubila 0:1 protiv Podgrmeča, sad mu je na Tušnju debelo uzvratila - 4:0 (Hasić, Selmanović, Čejvanović 2). U Bugojnu Iskra je povela (Kmetaš, 11 m), Bosna izjednačila (Kalkan). Činilo se kako će biti neodlučeno, kad je za 2:1 za domaće pogodio Seferović tri minute prije kraja. Rudar je već slavio pobjedu, jer je u treću minutu nadoknade vremena ušao s vodstvom (Spahić), a onda je Branitelj poravnao na 1:1 preko Pinjuha, vodećeg strijelca prvenstva. Za izjednačenje mu je asistirao mladi Damir Ćavar.

Sudac Strukar “presudio”

Krajina je jesenas otela bod (0:0) u Gračanici, sad je Bratstvo uzvratilo u Cazinu s visokih i uvjerljivih 3:0 (Kadrić, Mujkić, Diabeng). U Banovićima bivši su premijerligaši Budućnost i Jedinstvo bili boj za goli ostanak. Do 85. minute nije bilo pogodaka, a onda je, po izjavama Bišćana, “stvar” u svoje ruke uzeo sudac Strukar iz Viteza. Dosudio je nepostojeći jedanaesterac, isključio dvojicu igrača Jedinstva (Kovačević, Hušić), te službenog predstavnika Kurtagića, pa je do kraja Budućnost stigla do uvjerljivih 3:0 (Mujić 3). Ranije je Strukar isključio trenera Jedinstva Janjoša...

POREDAK: Vitez 37, Radnički 33, Sloboda 32, Bratstvo 31, Branitelj 28, Rudar 25, Čapljina 24, Iskra i Troglav 23, Budućnost 22, Bosna 21, Jedinstvo i Podgrmeč 20, Krajina 18, Goražde 14 bodova.

VL 


Nema komentara

Anketa

Ustavi