RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Kaos na dočeku Nove godine: Hrvat žene u Kölnu branio od napadača

Napisano 06.01.2016. 20:31

Hrvat Ivan Jurčević, djelatnik osiguranja hotela Excelsior u Kölnu, sukobio se s imigrantima koji su na Silvestrovo gnjavili i napastovali goste hotela koji su pušili ispred ulaza. Od muškaraca su tražili cigarete, a žene su napadali i prisiljavali ih da dođu k njima.

- Došli su s pivom i bocama žestokog pića. U blizini hotela bilo ih je oko 1000 - ispričao je Jurčević za njemački portal tonline, prenosi 24sata.hr.

On kaže kako su oko 22 sata dvije djevojke dotrčale do njega tražeći pomoć. Za njima su stigli i napadači koji su prijetili Ivanu. Ono što nisu znali je da je Ivan, visok 198 centimetara i težak 130 kilograma, ujedno i trener borilačkih vještina pa su ga napali.

Jednog od njih Ivan je udario nogom toliko jako da je napadač letio nekoliko metara kroz zrak. Nakon što se povukao u hotel, izgrednici su mu na engleskom jeziku prijetili smrću.

Nakon ponoći došlo je i do obračuna noževima u kojem su Arapi napali tamnopute izbjeglice sa sjevera Afrike. Na policiju su bacali petarde.Nema komentara

Anketa

Ustavi