RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Srpski snajperisti unajmljeni za ubojstva turskih političara

Napisano 20.07.2010. 09:12

Kurdistanska radnička partija (PKK), prema pisanju istanbulskog lista „Zaman“, angažirala je trojicu snajperista iz Srbije za ubojstva najviših turskih političara. Zbog navoda u povjerljivom izvještaju obavještajnih službi do koga su došli mediji, pojačano je osiguranje predsjednika, premijera, ministara i zapovjednika oružanih snaga Turske.

„Pripadnici PKK za Europu su prisiljeni unajmljivati plaćene ubojice jer su njeni najbolji snajperisti raskrinkani. Oni su, kako se navodi u izvještaju obavještajne službe, stupili u kontakt s trojicom plaćenika i s njima pregovarali o cijeni“, navodi list „Zaman“.

U tekstu objavljenom u nedjelju list navodi da snajperisti još nisu ušli na teritorij Turske, kao i da PKK  planira  u narednih nekoliko dana poslati  plaćene ubojice na zadatak maskirane kao turiste.

- Izviještaj s oznakom „strogo povjerljivo“ izazvao je veliku zabrinutost u Ankari, zbog čega je na svim graničnim prijelazima podignut stepen sigurnosne pripravnosti. Granična policija upozorena je da posebnu pozornost obrati na turiste iz Srbije - piše list, navodeći da su znatno pojačane mjere osiguranja predsjednika, premijera i ministara turske Vlade. (blic)


Nema komentara

Anketa

Ustavi