RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Battle freestyle plesači pokazali svoje vještine u Čapljini

Napisano 22.08.2013. 13:24
Battle freestyle plesači pokazali svoje vještine u Čapljini

Urban fest 2013., koji je vodila Nevena Cvetanovski iz Akademije Čapljina, voditeljica plesne skupine Spitfire Crew uz Proacademia-u Sarajevo i Bboy Kydda, održan je i ove godine u Čapljini.

Battle u freestyle plesu, odnosno bitka plesača, jedan od zanimljivijih, i ne baš uobičajen događaj za Čapljinu i Hercegovinu općenito.

Ovaj događaj privukao je plesače i cijele Bosne i Hercegovne, ali i Hrvatske.

Battle je održan na sportskom centru u Čapljini, nakon čega je uslijedio afterparty u caffe baru Paparazzo.

''Ako se pitate zašto mi plesači se toliko trudimo u ovome pokazujući i dijeleći s vama sve što naučimo i znamo, hraneći se performansima i radionicama, toliko – koliko godina rada, truda, znoja posvetili događajima poput ovoga nije otišlo niti ide u beskorist i zaborav.

Naravno, gdje ima padova ima i uspona. Usponi nisu samo u pobjedama, a još manje u medalji. Ono je rezultat ovoga svega. Nisu nam plaćene vakcinacije, niti bolovanje, ne dobivamo bonus, niti osiguranje, žrtvujemo ono što imamo, da bi postigli ono što nam je u cilju.

Sljedeći put kad se zapitate upamtite da su plesači, plesači zbog ljubavi prema muzici, toj predanosti, ti koraci kojima oni vladaju, stil koji imaju i koji ih opisuje, iskustva koja steknu kroz putovanja s događaja na događaj, izraz te ljubavi prema ovome svemu, ne čini nas DUŽNICIMA'', rekla je u svom obraćanju Nevena Cvetanovski.

Nevena Cvetanovski, posebno se zahvalila fra Mili Vlašiću koji je svojim angažmanom uvelike pridonijeo da se ovaj događaj kvalitetno održi, kao i Općini Čapljina koja je bila glavni pokrovitelj događaja.

Bljesak 


Nema komentara

Anketa

Ustavi