RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

''Dani berbe grožđa Brotnjo 2013'' donose niz kulturnih, gospodarskih i turističkih manifestacija

Napisano 11.09.2013. 13:00
\'\'Dani berbe grožđa Brotnjo 2013\'\' donose niz kulturnih, gospodarskih i turističkih manifestacija

I ove godine u Čitluku će se održati turističko-kulturno-gospodarstvena manifestacije ''Dani berbe grožđa Brotnjo 2013'' koja će posjetiteljima, kao i proteklih godina, donijeti niz kulturnih i zabavnih manifestacija, te gospodarstvenicima pružiti odlične mogućnosti za upoznavanje i umrežavanje.

Manifestacija će započeti u petak, 20. rujna, u klubu Matice hrvatske Čitluk, gdje će u 19:30 sati biti upriličeno otvaranje izložbe akademskog slikara Branimira Dorotića, dok u 20:30 sati u hotelu ''Brotnjo'' Čitluk slijedi promocija knjige iz biblioteke ''Stoljeća hrvatske književnosti''.

Manifestacija se nastavlja u subotu, 21. rujna, kada će u Gradskoj sportskoj dvorani s početkom u 09:00 sati biti upriličen međunarodni karate turnir ''Dani berbe grožđa Brotnjo 2013''.

Istoga dana, u 19:00 asti, u podrumima Andrija u Paoči bit će održana stručna predavanja iz vinogradarstva i vinarstva, a predavača će biti sa Agronomskog o Prehrabeno-tehnološkog fakulteta sveučilišta u Mostaru.

U nedjelju, 22. rujna, u 15:00 sati na stadionu Bare na rasporedu je atletski miting ''Dani berbe grožđa Brotnjo 2013''. U 18:00 sati slijedi svečani mimohod svih sudionika manifestacije od Srednje škole dr. fra Slavka Barbarića do Broćanskog trga, gdje će u 18:30 sati započeti svečano otvorenje 58. turističko-kulturno-gospodarstvene manifestacije ''Dani berbe grožđa Brotnjo 2013'' te nastup HKUD-ova, skupina i pojedinaca.

Od 21:00 sat okupljene će na Broćanskom trgu zabavljati Bosutski bećari.

Iz organizacijskog odbora napominju kako će se program od 18:30 sati na Broćanskom trgu održati uz hercegovačke specijalitete i kušanje vrhunskih vina broćanskih vinara.

Bljesak 


Nema komentara

Anketa

Ustavi