RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

'Dani sv. Ante, Grabovica 2013.' od 9. do 13. lipnja

Napisano 07.06.2013. 08:47
\'Dani sv. Ante, Grabovica 2013.\' od 9. do 13. lipnja

Udruga za očuvanje i promicanje tradicijske kulture u Bosni i Hercegovini "Stećak" organizira kulturno-sportsku manifestaciju pod nazivom "Dani sv. Ante, Grabovica 2013." koja će se održavati od 9. do 13. lipnja u Grabovici kod Tomislavgrada.

U sklopu manifestacije, čiji je pokrovitelj predsjedatelj Vijeća ministara Vjekoslav Bevanda, 9. lipnja bit će organizirana biciklistička utrka 40 km oko Buškog jezera u 14 sati i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji u Bosni i Hercegovini u 19 sati.

Dan kasnije, 10. lipnja u 19 sati bit će izvedena predstava Poncije Pilat redatelja Mire Gavrana, koju će izvesti studenati Franjevačke teologije iz Sarajeva.

Koncert Folklornog ansambla "Turopolje" iz Velike Gorice održati će se 11. lipnja u 19 sati, a za 12. lipnja je najavljen koncert "Zemlji dida mog" na kojem će nastupiti Sandra Bagarić i Đani Stipaničev uz pratnju maestra Darka Domitrovića.

Dani svetog Ante u Grabovici završavaju 13. lipnja svetom misom u 11 sati koju će voditi vojni ordininarij u Republici Hrvatskoj Juraj Jezerinac te natjecanjima u tradicijskim sportovima koje će biti organizirano nakon svete mise.

Bljesak.info 


Nema komentara

Anketa

Ustavi