RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Dragan Čović posjetio Maticu hrvatsku Mostar

Napisano 21.03.2015. 11:16
Dragan Čović posjetio Maticu hrvatsku Mostar

Predsjednik HDZ-a BiH, Dragan Čović posjetio je jučer Maticu hrvatsku Mostar gdje je razgovarao s predsjednicom Ljerkom Ostojić i počasnim predsjednikom Josipom Muselimovićem.

Ovom prigodom predsjednica Ostojić je kazala kako su Čovića upoznali s planom za ovogodišnju kulturnu manifestaciju "Mostarsko proljeće 2015. – XVII. Dani Matice hrvatske" koja počinje 21. travnja.

„Čović je istaknuo kako će i dalje biti uz nas, kao i do sada, i sigurna sam da će to dati jednu novu kvalitetu i novi zamah kako bismo što bolje predstavili kulturni identitet hrvatskog naroda u BiH, naravno uz potpuno uvažavanje svih ostalih", kazala je predsjednica Ostojić.

Dragan Čović je istaknuo kako je počašćen što može ove godine biti i pokrovitelj Mostarskog proljeća te da je sve što je mostarsko za njega posebno.

„Vjerujem da ćemo u nemogućim uvjetima, financijskim, socijalnim i ekonomskim, pomoći da kultura ne ode s ovih područja. Želimo da institucije koje brinu o našoj baštini, našoj kulturi i tradiciji i o našem izričaju, jednostavno žive", zaključio je Čović.

Dnevnik.ba


Nema komentara

Anketa

Ustavi