RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

HKUD ''Seljačka sloga'' Trebižat-Čapljina po 6. put organizira međunarodni susret klapa

Napisano 19.08.2013. 12:51
HKUD \'\'Seljačka sloga\'\' Trebižat-Čapljina po 6. put organizira međunarodni susret klapa

Kao Društvo koje tradicionalno njeguje klapsku pjesmu te u svom okrilju pored Puhačkog orkestra, Folklorne i Karnevalske skupine ima dvije klape, mušku klapu ''Trebižat'' i žensku klapu ''Lira'' , Hrvatsko kulturno-umjetničko društvo ''Seljačka sloga'' Trebižat i ove godine organizira tradicionalni, šesti po redu, međunarodni Susret klapa ''Trebižat - 2013.''.

Na susretu će nastupiti niz klapa iz Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske i Crne Gore, a susret je zakazan za petak, 30. kolovoza, na Domu kulture u Trebižatu, s početkom u 20:00 sati.

Manifestacija se odvija pod pokroviteljstvom Ureda načelnika općine Čapljina dr. Smiljana Vidića i Vijeća ministara BiH, priopćeno je iz HKUD-a ''Seljačka sloga'' Trebižat.

HKUD '' Seljačka sloga '' Trebižat – Čapljina, kroz nekoliko sekcija 88 godina kontinuirano djeluje promovirajući kulturu kako kroz umjetnički izričaj tako i kao organizatori - domaćini manifestacija.

Kroz desetljeća postojanja brojni su nastupi na kojim sudjeluju u BiH , te na međunarodnim manifestacijama koje i sami organiziraju. Tako da danas niti jedna ozbiljnija manifestacija u regiji ne prolazi bez sudjelovanja ovog društva.

Bljesak 


Nema komentara

Anketa

Ustavi