RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Održan osmi dječji festival duhovnih šansona

Napisano 29.06.2014. 09:15
Održan osmi dječji festival duhovnih šansona

Povodom patrona župe Prozor - Presvetoga Srca Isusova u subotu je na trgu dr. Josipa Stadlera održan osmi po redu dječji festival duhovnih šansona pod nazivom "Djeca pjevaju Isusu“.

Festival za najmlađe održan je zahvaljujući župniku vlč. Stipi Kneževiću; s. Anđelini Perić, SMI, vjeroučiteljici i voditeljici župnih zborova; djeci koja su naporno vježbala i pripremala se za ovo natjecanje ... 

Kako piše Rportal Pobijedila je Elena Ivančević koja je izvela pjesmuUstani i kreni opet, druga je bila Marijana Šarčević koja je izvela pjesmuIsus premješta planine.

Treće mjesto zauzele su dvije sestre Julija i Laura Biloš koje su izvele pjesmu Silan Bog. Nagrada publike pripala je Barbari Bilić koja je izvela pjesmu Milost. Nagradu za scenski nastup osvojila je Katarina Zadro koja je izvela pjesmu Simbol.

Ovogodišnji program festivala završio je izvođenjem pobjedničke pjesme, završnim i zahvalnim govorom župnika Stipe te podjelom slatkiša i prigodnim druženjem nazočnih.

Osim Mateje Ćavar, glazbena pratnja i podrška pojedinima bili su još i Davor Stipić te Manda Papak, a za ozvučenje su se pobrinuli Ivica Šakota i Zoran Zadrić.

Prema riječima župnika Stipe, slavljenice će u nedjelju na Vanjskoj proslavi patrona, a po završetku središnjeg euharistijskog slavlja izvesti svih pet pjesama.

Bljesak 


Nema komentara

Anketa

Ustavi