RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Studenti organiziraju humanitarni koncert "Društva Hercegovine za društva Bosne"

Napisano 18.04.2015. 20:43

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru već šestu godinu za redom organizira manifestaciju "Dani studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru" koja će sadržavati niz kulturnih, zabavnih, sportskih i edukativnih sadržaja za studente.

Ovogodišnje otvaranje Dana zbora bit će ujedno i veliki humanitarni koncert pod nazivom " Društva Hercegovine za društva Bosne" koje Zbor organizira u suradnji sa UHAKUD u BiH. Sredstva od prodanih ulaznica namijenjena su isključivo za pomoć kulturnim institucijama u Bosni koje su proljetos stradale od velikih poplava.

Program započinje u 18 sati mimohodom društava kroz središnje ulice grada Mostara, nakon čega će u 19 sati uslijediti nastupi folklornih društava, Mostarskih mažoretkinja, Hrvatske glazbe Mostar i mnogih drugih. U 20:30 HKUD „Didak" Gradnići će izvesti predstavu "U godinama gladi".

Nastupaju :

HKUD "Rama"

Etno skupina "Čuvarice"

KUD "Mokro" Široki Brijeg

HKUD "Rodoč"

HKUD "Zora" Struge-Gorica

HKUD "fra Jozo Križić" Roško Polje

HKUD "Sv. Ivan Krstitelj" Ružići

HKUD "Luke" Višići-Čapljina

HKUD "Didak" Župa Gradnići

HKD "Dobrkovići"

HKUD "Sv. Marko" Vionica

Ovaj veliki koncert ujedno je i otvaranje Dana studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru i trajat će od 23. travnja do 3. lipnja. Sadržavat će brojne sportske, zabavne,kulturne i edukacijske sadržaje za sve studente Sveučilišta.

Cijena ulaznice iznosi 3 KM , a možete ih kupiti u Uredu zbora i na blagajnama HD Stjepana Kosače.


Nema komentara

Anketa

Ustavi