RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

U Vitezu donatorska večer ''Prijatelji Posavini i drugim poplavljenim područjima''

Napisano 26.06.2014. 11:46
U Vitezu donatorska večer \'\'Prijatelji Posavini i drugim poplavljenim područjima\'\'

"Prijatelji Posavini i drugim poplavljenim područjima“, naziv je donatorske večeri koja će se 27. lipnja, s početkom u 20 sati održati u Hotelu Central, u Franšiznom centru BiH u Vitezu.

Domaćini donatorske večeri su Županijski odbor (ŽO) HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna (ŽSB), predsjedatelj Sabora ŽSB Josip Kvasina i ministri u Vladi ŽSB imenovani na prijedlog HDZ-a BiH. Suorganizatori su vlade i županijski odbori HDZ-a BiH Hercegovačko-Neretvanske, Zapadnohercegovačke i Herceg-Bosanske županije.

Programom donatorske večeri predviđen je i bogat kulturno-zabavni program u kojemu sudjeluju i kandidatkinje za izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan RH, koji će se održati u subotu 28. lipnja u Tomislavgradu.

Za kandidatkinje za najljepšu Hrvaticu u tradicijskoj nošnji bit će upriličen prijam u stanci, prije Donatorske večeri, a nakon održanog okruglog stola "Smjernice strateškog gospodarskog razvoja Županije Središnja Bosna“, koji će u organizaciji Političke akdemije HDZ-a BIH biti održan isti dan u Etno selu "Čardaci" u Vitezu.

Bljesak 


Nema komentara

Anketa

Ustavi