RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Dodik u Mostaru s Grigorijem i Čovićem

Napisano 29.03.2012. 19:05

Predsjednik Republike Srpske i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik tijekom dana posjetio je Mostar, a u sklopu posjeta obišao je gradilište pravoslavne crkve u mostarskom naselju Bjelušine.

Vladika Grigorije je Dodika i Nikolu Špirića primio u vladikonu dvoru odakle su se zaputili na gradilište. Obilaskom gradilišta Dodik i Špirić nisu krili zadovoljstvo, te su se nakratko susreli i sa radnicima koji rade obnovu ovog objekta.

Gosti su upoznati sa tijekom i dinamikom radova, te što je preostalo za uraditi. U obraćanju medijima vladika Grigorije je istaknuo kako je potrebno još dosta sredstava i vremena da bi se spomenuti objekt završio. Istaknuto je kako su nepovoljne vremenske prilike u veljači privremeno zaustavile radove, međutim poboljšanjem vremena nastavilo se s radom.

Dodik je rekao kako je Vlada RS do sada pomagala radove na obnovi crkve, te da će to činiti i dalje.

"Pozitivno je vidjeti da se od mog zadnjeg posjeta toliko toga promijenilo u pozitivnom smislu, te da je zabilježen solidan povratak Srba na ova područja. Iako taj postotak još nije onoliki koliki bismo željeli nadam se da će se obnovom crkve on (postotak) i povećati", rekao je Dodik.


Nema komentara

Anketa

Ustavi