RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Omer Čevra: Mostarska SDA je nabavila 2-4 tisuće turskih navijačkih majica da ciljano podigne tenzije na utakmici HR-Turska

Napisano 25.02.2012. 05:44


Asocijacija mladih SDA Mostar oglasila se danas priopćenjem za javnost u povodu dijaloške emisije TV1 "Ja biram goste", o temi "Mostar - čekaonica boljeg sutra" u kojoj je, kako se ističe, Omer Čevra iznio netočne tvrdnje.

"Konstruktivnu raspravu svojim nesuvislim vraćanjem problema nekoliko godina unatrag narušio je jedino Omer Čevra, iznoseći morbidne i, ni na čemu zasnovane, tvrdnje da je SDA iz Sarajeva za tu prigodu (nogometna utakmica Turska - Hrvatska, nap. Dnevnik.ba) u Mostar poslala od dvije do četiri tisuće majica s turskim obilježjima koje su dijelili članovi Asocijacije mladih SDA, a sve u cilju izazivanja nacionalnih napetosti", navodi se u priopćenju.

Iz Asocijacije mladih SDA Mostar ističu kako su takve tvrdnje netočne te da su utemeljene na "morbidnoj želji Omera Čevre za ovakvim situacijama, kojih je na sreću građana Mostara i svih zainteresiranih za miran i siguran život sve manje, u kojima on i njemu slični izgleda pronalaze jedinu inspiraciju za bolesno djelovanje".

Inače, spomenutu emisiju vodila je Martina Mlinarević Sopta, u kojoj je za sugovornike imala Ibrahima Kajana, Borisa Čerkuča, Veselina Gatala, Omera Čevru i Slavena Raguža, te u svojstvu aktivnih gostiju studente dvije visokoškolske ustanove u Mostaru. Emisija je pokazala kako Mostar ima dovoljno kritičkog duha da prepozna probleme Mostara, te ponudi zanimljiva rješenja, navodi se u priopćenju. (Fena/Dnevnik.ba)


Nema komentara

Anketa

Ustavi