RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Panasonic Trade Show u Mostaru, potom u Sarajevu i Banja Luci

Napisano 21.04.2011. 13:44

Panasonic je današnjom prezentacijom u Mostaru i ove godine nastavio s organizacijama Trade Show lokalnog tipa. Trade Show 2011 je u Mostaru otvorio Istvan Stark direktor Panasonica za Jugoistočnu Europu. Trade Show se već treću godinu zaredom organizira u Bosni i Hercegovini nastojeći da Panasonic proizvode približe i što bolje prezentiraju velikom broju ljudi povezanih sa tehnikom i to jako blizu njihovim radnim mjestima.

Panasonic je organizirao ovogodišnji Trade Show za svoje partnere i medije sa kojima surađuju, ali i za one kompanije sa kojima do sada nisu surađivali, odnosno za kompletno tržište tehnike u BiH. Iz Panasonica ističu kako se ovaj projekt već pokazao veoma uspješan tako da na jesen planiraju da prošire broj gradova u jednom potpuno novom konceptu Trade Showa.

Panasonic Predstavništvo za BiH egzistira od siječnja 2008. godine. Tijekom svog postojanja radi na proširenju broja kadrova, kao i uspostavi što direktnijeg kontakta sa partnerima. Stoga je i ovaj Trade Show jedan vid naše težnje za što boljom i direktnijom suradnjom sa svim sadašnjim i budućim partnerima.

Nakon Mostara Panasonic Trade show ide u Sarajevo 27.04.’11. u hotelu Bristol i u Banja Luku 29.04.’11. u hotelu Fortuna.


Nema komentara

Anketa

Ustavi