RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Festival ne bi preživio bez potpore sponzora

Napisano 25.09.2013. 11:08
Festival ne bi preživio bez potpore sponzora

Dani hrvatskog filma, najveća kulturna manifestacija Posavine, ali i šire regije, završila je 18. poglavlje i ujedno počela pripreme za iduće festivalsko druženje. Započela je na način kakav je uobičajen za takva događanja. Kada se spustio festivalski zastor, gosti odavno stigli kući, i dojmovi se o svim sadržajima manifestacije slegli, održana je završna konferencija za medije. Bila je isključivo o zahvalama onima koji su omogućili veliku zabavu stotinu filmaša, nekoliko tisuća gledatelja koji su punili kinodvoranu tijekom osam festivalskih večeri te zabave i druženja s nekoliko stotina gostiju, uzvanika, javnih osoba, predstavnika, institucija i prijatelja Posavine, festivala i Ive Gregurevića.

Nadmašena sva očekivanja

Glavni nositelji i organizatori velikog filmskog druženja u Orašju, poznati i po mnogima najveći hrvatski glumac Ivo Gregurević i Iljo Benković, rezimirali su ovogodišnja filmska događanja koja su se odvijala u okviru Dana hrvatskoga filma. -Festival je premašio sva očekivanja organizatora, kako po brojnosti gostiju, glumaca i redatelja, tako i po posjećenosti filmskim projekcijama.

Najviše nas veseli to što se publika na velika vrata vratila u kinodvoranu, a u prilog tome govori i činjenica da je interes gledatelja za svaku projekciju bio veći nego što je kapacitet dvorane. Kao i svake godine, gosti su se vratili u svoje sredine s pozitivnim dojmovima iz Orašja i potvrdili ponovni dolazak, istaknuo je uigrani dvojac Gregurević - Benković.

Hvala sponzorima

Festival ne bi mogao preživjeti bez kontinuirane pomoći Općine Orašje i Vlade županije Posavske, a posebnu zahvalu Gregurević upućuje generalnom sponzoru J.P. Elektroprivredi HZ HB d.d. Mostar, te ostalim značajnim sponzorima: HT Eronet, d.d.Mostar, Croatia osiguranje d.d. LJubuški ,UniCredit bank d.d. Mostar, Maxi d.o.o. Orašje, Rox Orašje, Turistička zajednica županije Posavske, Company Antunović, Krauthaker, HAVC Zagreb te svima drugima koji su pomogli realizaciju najznačajnije kulturne manifestaciju u Posavini. Nezamjenjivi dvojac organiziranja festivalske fešte nakon zahvale sponzorima kazali su kako su zapravo pripreme za 19. festival filma u Orašju već započele. -Uspješni i tradicionalni sadržaji ponovit će se te proširiti s pratećim u kojem će biti ponovno iznenađenja u vidu posavskih domaćih filmova i edukacija - radionica za koje je pokazan veliki interes posavskih studenata i nadarenih umjetničkih fotografa, kazao je Benković.

VLM 


Nema komentara

Anketa

Ustavi