RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

Franjevačka mladež – FRAMA BOSNE SREBRENE organizira XVI. MINISTRANTSKI SUSRET „FRAMIN“ 11.5.2013. pod nazivom „IGRE BEZ GRANICA“

Napisano 16.04.2013. 10:15
Franjevačka mladež – FRAMA BOSNE SREBRENE organizira XVI. MINISTRANTSKI SUSRET „FRAMIN“ 11.5.2013. pod nazivom „IGRE BEZ GRANICA“

Ministrantski susret „FRAMIN“ je tradicionalna manifestacija koja će se ove godine održati u subotu 11. svibnja u Franjevačkom sjemeništu u Visokom. Ministranti će se natjecati u „kvizu znanja“ prema knjižici koja je već prije poslana na mailove. Za „kviz znanja“ potrebno je prijaviti po 3 ministranta. Ostali ministranti će se natjecati u sljedećim igrama: „skakanje u vrećama“, „povlačenje konopca“, „bacanje kamena s ramena“, nošenje lopti“ i „prenošenje čaša s vodom“.

Posebno će biti organiziran „turnir u stolnom tenisu“ za koji svaka župa može prijaviti po jednog kandidata. U poslijepodnevnim satima će biti mogućnost za razgledavanja škole povodom Dana otvorenih vrata Klasične gimnazije. Na koncu susreta bit će organizirana i revijalna utakmica u nogometu između sjemeništaraca i fratara.

PROGRAM (subota 11.5.2013.):

9:00 -10.00 sati: Dolazak u Visoko, prijave i preuzimanje majica

10:00 sati: Sveto misno slavlje predvodi fra Marko Ešegović uz glazbeno animiranje tamburaškog sastava iz Novicijata

11:00 sati: Podjela sendviča i sokova

11:30 sati: Početak „kviza znanja“, „igara bez granica“ i „turnira u stolnom tenisu“

U poslijepodnevnim satima: razgledavanje škole za osmaše, revijalna utakmica u nogometu i proglašenje pobjednika

 

Najkasnije do 24.4.2013. prijaviti:

  1. Ekipe za „kviz znanja“ po 3 člana
  2. Ukupan broj ministranata
  3. Veličine majica

Prijave se mogu poslati na mail: [email protected]. Za sve potrebne informacije i prijave obratiti se Ivani Lukendi (065 864 176) ili fra Danijelu Rajiću, duhovnom asistentu Frame.


Nema komentara

Anketa

Ustavi