RSS
English

Web katalog

Najčitanije

Najčitanije zadnjih 7 dana

Najkomentiranije

Najbolje ocijenjeno

Statistika

I ove godine četverodnevna manifestacija ''Jel' Gabela gdje je prije bila''

Napisano 20.07.2013. 09:57
I ove godine četverodnevna manifestacija \'\'Jel\' Gabela gdje je prije bila\'\'

Hrvatsko kulturno umjetničko društvo ''Drijeva'' Gabela i Mjesna zajednica Gabela i ove godine krajem mjeseca srpnja i početkom mjeseca kolovoza, povodom obilježavanja dana Sv. Stjepana Prvomučenika, zaštitnika župe, organiziraju tradicionalnu ljetnu manifestaciju pod nazivom ''Jel' Gabela gdje je prije bila''.

Manifestacija će se održati u zidinama Staroga grada i sastoji se od četiri dijela.

Središnji događaj manifestacije je koncert kulturno-umjetničkih društava koji će se održati prve večeri manifestacije, 26. srpnja s početkom u 21:00 sat.

HKUD ''Drijeva'' će se predstaviti sa ženskom i muškom bećarskom skupinom, nastupit će gosti iz Hercegovine, Slavonije, Dalmacije i Bosne.

Drugu večer manifestacije, odnosno 28. srpnja, s početkom u 21:00 sat, bit će odigrana malonogometna utakmica između ženskih ekipa, koja će se održati na Sportsko-rekreativnom centru Pivnica.

Sve će biti uokvireno i zabavnim programom u Starom gradu gdje će nastupati tamburaški sastav iz Konjica.

Kazališna predstava, koja je tradicionalni dio manifestacije, biti će upriličena treće večeri, 29. srpnja, također s početkom u 21:00 sat.

Cijela manifestacija biti će završena 04. kolovoza koncertom duhovne glazbe u crkvi Sv. Stjepana gdje će nastupiti crkveni zbor iz Sarajeva.

Pokrovitelj manifestacije je načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić, dok je Bljesak.info jedan od medijskih pokrovitelja.


Nema komentara

Anketa

Ustavi